atletikoo madriddinn sahibi varmışş abii valencia ya bakınn santander isteyen varsa ona baksınn belkii
Alıntı yapılan: rdgnblt - 20 Aralık 2006, 22:54:03atletikoo madriddinn sahibi varmışş abii valencia ya bakınn santander isteyen varsa ona baksınn belkiivalenciayı ben kaptım zuhahaha
Alıntı yapılan: masumtilki - 20 Aralık 2006, 23:02:08Alıntı yapılan: rdgnblt - 20 Aralık 2006, 22:54:03atletikoo madriddinn sahibi varmışş abii valencia ya bakınn santander isteyen varsa ona baksınn belkiivalenciayı ben kaptım zuhahahasen hayal gördün herhalde.ben valenciayı isteyince sazan gibi atladın pardon tilki gibi valenciayı başkası alırsa atleticoyum dedin.valenciayı ben aldım tilki kardeş.öyle havadan gelip takım kapmak yok.bak bakalım mesajlara senmi önce istemişsin valenciayı benmi.hamza sende dediklerimi oku.öyle valenciayı ona vermeye kalkma..
hamza abi lütfen şu atleticoyla bi görüş yapsın maçını biraz daha fazla onlineolsun yav baksana sitede kaç mesajı var
Alıntı yapılan: nadir - 23 Aralık 2006, 15:35:16kaç kere şampiyon oldun ben diğer siteler dahil en az 15 kere oldum sayısını unuttum şampiyonlukların sen kaç kere oldunbu sitede hiç şampiyon olmadım ama diğer sitelerde 1 şampiyonluğum var
kaç kere şampiyon oldun ben diğer siteler dahil en az 15 kere oldum sayısını unuttum şampiyonlukların sen kaç kere oldun