Alıntı yapılan: lazmaniax - 20 Aralık 2006, 11:42:23Alıntı yapılan: lazmaniax - 14 Aralık 2006, 21:20:19ben santander takımıını bulamadım dasanırım benim hükmen galip gelmem gerekliyortamam kardeşim . bu topic altinda mesaj attiğini görmemişim . maç sonuçlarini editliorm şimdi . kalan maçlarinda başarilar dilerim
Alıntı yapılan: lazmaniax - 14 Aralık 2006, 21:20:19ben santander takımıını bulamadım dasanırım benim hükmen galip gelmem gerekliyor
ben santander takımıını bulamadım da
Fuis kardeşim , 3. hafta kilidini açtim ben . skor tahmin bölümünde 2. haftadaki gibi 3. haftayi da ayni şekilde her bir maç için yeni topic açarak kullanıcı isimlerini mesaj içine yazip maçlar oynanmadan önce hazirlar misin .
Alıntı yapılan: Hamza - 20 Aralık 2006, 23:09:54Fuis kardeşim , 3. hafta kilidini açtim ben . skor tahmin bölümünde 2. haftadaki gibi 3. haftayi da ayni şekilde her bir maç için yeni topic açarak kullanıcı isimlerini mesaj içine yazip maçlar oynanmadan önce hazirlar misin .tamam yaptim ama hic ilgi gösteren yok !!lütfen herkez tahminde bulunsun !!! emege saygi gösterin biraz
hamza kardeşş veya ilgilenen biri biz darkzpiderman la maç yapamıyoruzz nedeniibenim porstmouth onda reading gozukuyooosıraamadaa farklılıklar varr napcazz
yav benim valencianın 2. hafta rakibi atletico 1 kere açtı başka hiç açmadı 3. hafta maçındada getafe bugün aç.tı yapalım maçı dedim bşaka maç yapcam dedi başka açmadı nolcak buişler hamza abi atın şunları turnuvadan