KİŞİSEL BİLGİLERDoğum Tarihi:1981
Medeni Durum: Evli
Askerlik: Yaptı
İŞ TECRÜBESİ2004-2006 Aktüel Dergisi / Muhabir / Editör2007-2009 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İSMEK) - Radyo TV Programcılığı Eğitmeni
2009-2010 Star TV-Serap Ezgü Suç ve Ceza - Muhabir / Editör2010-2015 Fatih Ün.-Kurumsal ve Medya İlişkileri Direktörü
2010-2015 Kristal Klaket Kısa Film Yarışması- Koordinatör
2012-2016 Milat Gazetesi (Ulusal)-Köşe Yazarı-Editör
2014-2016 Yıldız Teknik Üniversitesi Öğr. Gör./Medya, Sinema ve İletişim Dersleri
2016-2017 TGRT Haber -Akıllı Belediyecilik Programı Sunucu-Koordinatör
2016-2018 İstanbul Şehir Üniv. MYO Öğr. Gör.- Medya ve İletişim Bölüm Başkanı
2016-2019 İstanbul Şehir Üniv. MYO- Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
2016-2019 Güngören Belediyesi Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
2018 (Devam) Maya Medya Ajansı Ajans Başkanı
2014 (Devam) UNDER (Üniversite Öğretim Elemanları Derneği) Basın Danışmanı
2015-2016 Merkez Parti - İstanbul Medya Grup Başkanı
2015-2019 Güngören Belediyesi Basın Danışmanı
EĞİTİM BİLGİLERİ
LİSANS (2002) Atatürk Üniv.-İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema
MASTER (2011) İstanbul Üniv.-Sosyal Bilimler Ens. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
DOKTORA (Devam) Yıldız Teknik Üniv.-Sanat ve Tasarım Fakültesi/Sanat ve Tasarım
DOKTORA (Devam) Yıldız Teknik Üniv.-Sosyal Bilimler Ens./Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler
BASILMIŞ ESERLER
- Konuşmak Güzeldir (Kitap-Yediveren Yayınları)
- Siyasal İletişimde Başarının Yolu (Kitap-Kırklar Yayınevi)
- Denemeler (Kitap-Kırklar Yayınevi)
- Kariyer Yolculuğu (Kitap-Editör, Hayyat Yayınevi)
- Medya ve Cinsellik (Lisans Tez Çalışması)
- Siyasal İletişim Açısından Türkiyedeki Seçim Kampanyaları (Prof. Dr. Doğu Ergil)
GÜÇLÜ TARAFLAR- Medya ve İletişim Ağı : Yazılı, görsel ve internet basınından güçlü ilişkiler
- Akademik İletişim Ağı : Birçok üniversite ve akademisyenle güçlü ilişkiler
- Sosyal Medya Uzmanlığı : Sosyal medya yönetimi ve kullanımı çok iyi
- Kurumsal İletişim : Kurumsal iletişim ve yönetimine dair güçlü birikim.
- Organizasyon-Koordinasyon : Organizasyon ve Koordinasyon yönü çok iyi.
- Metin Yazarlığı : Metin analiz, yazım ve editörlüğü çok iyi.
- Sunum : Sunuculuk, seslendirme ve sahne deneyimi iyi.
SEMİNER ve KURSLAR - Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Eğitimi & Sertifikası (Eğitimci Murat TUNALI)
- Diksiyon Eğitimi Mesut Mertcan (TRT)
- Diksiyon Eğitimi M. Emin Avanaş (NTV)
- İ.B.B Genç Liderler Eğitimi-Eğitim Belgesi
- Ak Partisi Siyaset Akademisi Diploma Belgesi
- Yazarlık Okulu Eğitimi ve Diploması
- Medya ve İletişim Eğitimi ve Diploması
- Girişimcilik Eğitimi Sertifikası (KOSGEB)
- Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Sertifikası, Suna Okur Sanat ve Eğitim Merkezi
ULUSAL VE ULUSLARARASI YAYIN ve SEMPOZYUMLAR- Medyanın Rüyalar Üzerine Etkisi Anket Araştırması Koordinasyonu (3.000 kişi)
- Ulusal Film Arası Dergisi- Ulus İnşasında Araç Olarak Sinema (Makale)
- Uluslararası Sanat Sempozyumu-Osmanlıda Sinema ve Sinema Salonları Yönetimi (Makale)
- Uluslararası Kar Film Festivali-Medya ve İletişim Fakültelerinin Sorunları Paneli (Konuşmacı)
- Yeşilay Ulusal Yeşil Yıldız Farkındalık Sergisi- Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
- Ulusal Medya Okulu- Koordinatör, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
- Uluslararası İnovasyon Kongresi - Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
- Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali- Konuk, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
TEKNİK BİLGİLER Fotoğraf Makinesi ve Kamera Bilgisi : Çok iyi
Bilgisayar -
Teknoloji : Çok İyi
SANATSAL FAALİYETLER & FOTOĞRAF SERGİLERİ- Vizöre Çarpanlar Kişisel Fotoğraf Sergisi, Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksel Sabancı Sergi Merkezi Sanat Galerisi, İstanbul 2015
- Şehrin Ötekileri Kişisel Fotoğraf Sergisi, Yıldız Teknik Üniversitesi Yüksel Sabancı Sergi Merkezi Sanat Galerisi, İstanbul 2015
- Yaşamak Benimde Hakkım, Ömer Terzi Karma Resim Sergisi, Poppy Galeri Sanat Merkezi, Göktürk, İstanbul 2015
- Yaşamak Benimde Hakkım, Ömer Terzi Karma Resim Sergisi, Eyüp Belediyesi Sanat Merkezi, Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, İstanbul 2015
- İki Arada Bir Derede Kişisel Fotoğraf Sergisi, Büyükçekmece Belediyesi Fuaye Alanı (Küratör), İstanbul 2013
- İki Arada Bir Derede Kişisel Fotoğraf Sergisi, Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi (Küratör), İstanbul 2013
- Teknofark Karma Afiş Sergisi, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, İstanbul 2015
- Gezgin Ulusal Kültür Dergisi /Fotoğraf Portfolyosu Yayını 1, İstanbul 2014
- Gezgin Ulusal Kültür Dergisi/ Fotoğraf Portfolyosu Yayını 2, İstanbul 2015
- GİZ, Lütfü Kaplanoğlu Kişisel Resim Sergisi, Poppy Galeri Sanat Merkezi (Basın Koordinatörü), İstanbul 2015
- Neden Biz, Ömer Terzi / Çocuk Temalı Karma Resim Sergisi, Tan Evi Kültür Avlusu, Sirkeci, İstanbul 2016
ÖDÜLLÜ PROJELER- Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü- Kısa Film Yapım Desteği, 2014
- Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kristal Klaket Ulusal Kısa Film Festivali 50.000 TL, 2011
- Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kristal Klaket Ulusal Kısa Film Festivali 45.000 TL, 2012
- TRT Medya Akademisi- En İyi Senaryo Ödülü- Kısa Film Desteği Projesi 5.000 TL, 2015
ALDIĞI ÖDÜLLER- Atatürk Üniv. Uluslararası Kar Film Festivali, Transandantal Ben, En İyi Senaryo, 2005
- Atatürk Üniv. Uluslararası Kar Film Festivali, Transandantal Ben, En İyi Görüntü, 2005
- Yıldız Teknik Üniversitesi Kısa Film Festivali, Start The Game, Belgesel Dalı, 2006
- Atatürk Üniversitesi Uluslararası Kar Film Festivali, Kabir Filmi, Jüri Özel, 2006
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, Basın Reklamı, İkincilik:'Ariel Beyazlık'. (Senaryo Yazımı+Proje Ekibi) 2007
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, İnternet Reklamı: İkincilik: 'Tıklayın Serinleyin'. (Proje Ekibi + Senaryo), 2007
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, Açıkhava Reklamı: Birincilik: 'Dardanel Ton'. (Senaryo Yazımı), 2007
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, Grafik Tasarım Reklamı: İkincilik: 'Atatürk Üniversitesi'nin 50. Yıl Özel Tanıtım Film Giriş Jeneriği'. (Proje Ekibi), 2007
- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Geleceğin Sineması Projesi + Ve (Proje Ekibi + Senaryo), 2005
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, Televizyon jeneriği: Birincilik: "Kar Film Festivali". (Proje Ekibi), 2006
- Aydın Doğan Ulusal Genç İletişimciler Yarışması, Reklam kampanyası: Büyük Ödül : "Pepsi Sınırları Zorla". (Proje Ekibi + Senaryo), 2006
- TAPDK (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu), Kamu Spotu Filmi, Sigara Öldürür. (Proje Ekibi + Senaryo), 2006
İLGİ ALANLARIYazmak, Okumak,
Araştırmak, Gezi-Seyahat,
İnternet, Fotoğraf,
Balık Tutmak,
Sinema, Edebiyat,
Mimari,
Sosyal-Psikoloji, Farklı Kültürler,
Belgesel Çekimleri, Radyo Programcılığı
SİVİL TOPLUM ÜYELİKLERİ- Bilim ve Sanat Vakfı
- ESKADER (Edebiyat, Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği)
- BEYKADER (Beylikdüzü Kardeş Aile Derneği)
- Üsküdar Musiki Cemiyeti
- Üniversite Öğretim Elemanları Derneği UNDER (Basın Danışmanı)
- Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü
REFERANSLAR - Dr. Cemal Zehir - Yıldız Teknik Üniversitesi İnovasyon Enstitüsü Başkanı
- Dr. Suat Gezgin- İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı
- Kemal Çiftçi- Yedirenk Ajans Yönetim Kurulu Başkanı
- Fahri Solak - Siyasal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı
- Rayif Sevimli - Star TV Sanat Yönetmeni