İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Konular - win

1333
ANADOLU TAKIMLARI / Konyaspor Tehoue ile
« : 07 Ağustos 2008, 10:56:51 »
Konyaspor Tehoue ile

Cornerspor'un düzenlediği Kartepe Cup'ta Bank Asya 1. Lig'in yeni takımı Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşan Konyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Mücadeleye rakibinden daha etkili başlayan yeşil- beyazlı ekip, aradığı gole 30'da Tehoue ile ulaştı. Kaleci Özden ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderen Fransız futbolcu, 
Konyaspor'u zafere taşıyan isim oldu.

1334
ANADOLU TAKIMLARI / Nefis bir maç
« : 07 Ağustos 2008, 10:56:37 »
Nefis bir maç

13'te öne geçen Bursa, ilk yarıyı 3-1 geride tamamladı Son 8 dakikaya dek bu skorla süren mücedele 3-3 bitti.

Kartepe Cup'ta kozlarını paylaşan Kayserispor ile Bursaspor, adeta gözlerin pasını sildi. 3-3 sona eren müthiş mücadelede 1 gol atıp, 1 assist yapan Kayseri'nin kaptanı Mehmet Topuz, maça damga vuran isim oldu. Bursa'da kaptanlığa getirilen Yusuf Şimşek forma giymedi. 

1335
TRABZONSPOR / Bremerhaven maçı 20.00'de
« : 07 Ağustos 2008, 10:56:07 »
Bremerhaven maçı 20.00'de

Bordo-mavili takım bugün Almanya amatör lig takımı Bremerhaven ile karşılaşacak. Bu maç 5. hazırlık karşılaşması olacak.

ALMANYA'daki 4 hazırlık maçından 2'sini kazanan, birinde yenilip, birinde berabere kalan Trabzonspor bugün Almanya amatör lig takımlarından Bremerhaven ile karşılaşacak. Bordo-mavililerin, programa sonradan dahil ettiği bu mücadele Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Cumartesi günü kamp yapılan Schneverdingen'de Braunschweig 
ile oynayacak olan Trabzonspor, son karşılaşmasını 12 Ağustos'ta Armenia Bielefeld ile yapacak.

1336
TRABZONSPOR / Yolcular belli gibi
« : 07 Ağustos 2008, 10:55:49 »
Yolcular belli gibi

Trabzonspor'un Almanya kampı devam ediyor. Bordo-mavililerin sabah çalışmasına Wolfsburg karşısında forma giymeyen ve bir devre oynayanlar katıldı. Sahada çalışanlar yedekler olunca teknik direktör Ersun Yanal da antrenman boyunca eşi-dostu ile sohbet etti. Almanya'da başlayan yağmurlarla serinleyen hava, futbolcuların da yüzüne yansıdı. Her ne kadar 
maçlar dolayısı ile düşürülen idman temposunun bunda payı olsa da futbolcular serin havanın keyfini çıkarıyor. Trabzon'dan gelen sıcak ve nemli haberler kampa kısa sürede ulaşıyor. Colman ise takımdan ayrı olarak bisiklet tedavisi ile hazırlanıyor... Espri değil gerçek... Sağ arka uyluk adalesindeki sakatlığını bisiklet sürerek tedavi ediyor. Kamp sonrası bu oyuncu bisiklet yarışlarına katılırsa hiç şaşırmayalım.. Takım 4. hazırlık maçını geride bıraktı. Colman ve Buğra sakatlığı nedeni ile hazırlık maçalarında yer bulamazken, Fatih ve kaleci Yakup hâlâ şans bekliyor. Bu oyuncuların işi zor. Gönderilecekler arasında yer aldıklarının farkındalar. Bisikletle bile tedavi yolu denenirken yaralı yürekleri kim nasıl tedavi edecek?

1337
TRABZONSPOR / Hedef 100 bin forma
« : 07 Ağustos 2008, 10:55:28 »
Hedef 100 bin forma

YÖNETİCİ Mehmet Tunç, taraftarların yeni formalara büyük ilgi gösterdiğini ve günde 50 bin YTL'lik ürün satışı gerçekleştirildiğini söyledi. Tunç, "Kombinelerden sonra ürün satışı da patladı. Her alanda büyüyoruz. Bu sezon hedefimiz 100 bin forma satmak olarak belirledik" diye konuştu. 

1338
TRABZONSPOR / Olimpiyat'a ek sefer
« : 07 Ağustos 2008, 10:55:14 »

Olimpiyat'a ek sefer

TRABZON'un 16 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Brugge maçı için ek otobüs seferi konuluyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Belçika ekibiyle yapılacak maç için Kadıköy İskele, Taksim ve Bakırköy'den İETT'ye ait otobüsler taraftar taşıyacak. 

1339
TRABZONSPOR / Colman bisiklet ile iyileşiyor
« : 07 Ağustos 2008, 10:54:56 »
Colman bisiklet ile iyileşiyor

Uyluk adalesinden sakatlanan Colman doktorların tavsiyesiyle bisiklete binerek iyileşmeye çalışıyor.

SAĞ arka uyluk adalesindeki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı çalışan Colman'a "bisiklet tedavisi" uygulanıyor. Doktorlar, "Bu sakatlığın en iyi tedavisi bisiklete binmek" deyince Colman bisikletle gezmeye başladı. Aşam topla çalışan Arjantinli yıldızın cumartesi günkü maçta oynayabileceği belirtiliyor. Bu arada Trabzonspor, 
Almanya kampının 11. gününde de çift idman yaptı. Sabah antrenmanına Wolfsburg maçında oynayanlar katılmadı.

1340
TRABZONSPOR / Yunus, Karadeniz'de
« : 07 Ağustos 2008, 10:54:42 »
Yunus, Karadeniz'de

Geçen sezon Anadolu Üsküdar'da forma giyen Yunus Akman, Trabzon Karadenizspor'a imza attı. Başkan Yardımcısı Yusuf Reha Alp, hem lide yarışacaklarını hem geleceğe yatırım yaptıklarını söyledi. Alp, 3 yıllık anlaşılan Yunus'un hedefinin Trabzonspor forması giymek olduğunu ifade etti. 

1341
TRABZONSPOR / İlk maçta milliyim
« : 07 Ağustos 2008, 10:54:27 »
İlk maçta milliyim

Gökhan Ünal, Terim'e mesaj göndererek, "Şili karşılaşması için davet bekliyorum. Bu sezon altın dönemim olacak" dedi.

MORALİNİ BOZMUYOR
Wolfsburg yenilgisi takımın golcüsü Gökhan Ünal'ın moralini bozmadı. Gökhan hazırlık maçlarının sonuçlarının önemli olmadığını belirterek, iddialı açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu, "İlk milli maçta (20 Ağustos Şili) davet bekliyorum. Bu sezon altın dönemimi yaşayacağım" ifadesini kullandı. z

İLK 
ÜÇE GİRECEĞİZ
Zirve adayı takımlardan daha hazır olduklarını da ileri süren Gökhan, yorucu idmanların karşılığını ligde alacaklarını belirtti. Gökhan Ünal, "Şu anda yüzde 50 hazırız. Bu sezon ilk 3'ten aşağı düşmeyeceğiz. Taraftar kötü sonuçlarda bile destek verirse Trabzonspor şahlanacaktır" iddiasında bulundu.

1342
TRABZONSPOR / Savunma alarm veriyor
« : 07 Ağustos 2008, 10:54:16 »
Savunma alarm veriyor

Kalede Tolga ve Onur, defansta Tayfun, Song, Egemen, İsmail, Ferhat ve Cale gibi isimler gerek kademe hataları gerek adam paylaşımı ile rakiplere çok pozisyon verdi. Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu ise "Süre var, lige hazır olacağız" diye konuştu.

Hazırlık maçlarındaki başarılı performansa karşılık Trabzonspor henüz istenilen düzeye gelemedi. 
Özellikle Wolfsburg maçında üst üste 3 gol yenilmesi, kale ve defanstaki uyumsuzluğu su üzerine çıkardı. Teknik heyet ise "Düzelecek" diye umutlu.

1343
TRABZONSPOR / Bizi yordular
« : 07 Ağustos 2008, 10:53:57 »
Bizi yordular

Wolfsburg mağlubiyetini "iyi tarafından görmeliyiz" şeklinde yorumlayan genç hoca, mücadeleyi bırakmayan takımını övdü.

Werder Bremen galibiyetiyle, "Fırtına geliyor" yorumlarına neden olan Trabzonspor, Wolfsburg yenilgisiyle sevenlerini üzdü. Teknik direktör Ersun Yanal ise hazırlık maçlarının sonuçlarının önemsiz olduğuna dikkat çekerek, "Bu maçı olumlu yönden görmeliyiz. 3-0'dan sonra savaşan, pozisyon bulan ve beraberlik, hatta galibiyet şansı 
yakalayan oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. Yanal, dört günde 2 zorlu maçı kaldıramadıklarını da itiraf etti.

SORUNSUZ GİRERİZ
"Wolfsburg önünde ilk golü kalemizde görünceye kadar sahanın hakimiydik" diyen Yanal, bireysel hatalarla oyuncularının demoralize olduğunu belirtti. Disiplinin kaybolmasını yorgunluğa bağlayan genç hoca şöyle konuştu: "Dinlenmiş olarak çıktığımız maçlarda böyle sorun olmayacak. Aramıza yeni katılanların biraz daha zamana ihtiyacı var. Her oyuncunun alternatifinin olması en büyük güvencem. Lige sorunsuz başlayacağımızı umuyorum."

1344
TRABZONSPOR / 61'in ağırlığı beni ezemez
« : 07 Ağustos 2008, 10:53:42 »
61'in ağırlığı beni ezemez

"Trabzon'un plakasını forma numarası olarak seçmek cesaret ister. Kesinlikle bu formanın hakkını vereceğim".

Trabzon'un büyük umut bağladığı Barış Memiş, "Beklentileri karşılamak için çok çalışıyorum" dedi. Wolfsburg maçında sahaya girmesiyle takımı ateşleyen Barış, "61 numaralı formayı bilerek, isteyerek aldım. Sorumluluğum artı. Trabzonspor'da sembol olmak istiyorum" diye konuştu. z

ELEŞTİRİ AĞLATIYOR
Yedek kalma endişesi 
taşımadığını, basamakları birer birer çıkma taraftarı oldunu da söyleyen Barış şöyle konuştu: "Benim yaşımdakiler okula, kafeye gidiyor. Geçen sezon eleştirilerden ağlıyor, kusuyordum. Yavaş yavaş alışıyorum. Hâlâ eleştirilere ağlıyorum. Bu sezon patlama yapacağım."
CEVAT KOL