Gönderen Konu: Valİ Ve EŞİ, Sdh ÇaliŞanlari İle Kahvaltida BuluŞtu 04.06  (Okunma sayısı 257 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Sivas Valisi Veysel Dalmaz ve Eşi Sıdıka Dalmaz Sivas Devlet Hastanesi (SDH) çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette hastanenin genel durumu ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Vali Dalmaz'ın yetkililerden bilgiler alarak, Anne Oteli ve Çocuk Servisini ziyaret ettiği belirtildi.


Burada konuşan Vali Dalmaz'ın Hastanenin hizmetleri noktasında hasta ve refakatçilerle de görüştüğü belirtilen açıklamada, Vali Dalmaz'ın "Bugün buraya, Kurum içerisinde oluşturulan Anne Otelini görmek ve yapılabilecek çalışmaları izlemek üzere geldik. Devlet Hastanemiz bünyesinde oluşturulan Anne Oteli ilimiz açısından çok önemli. Annelerin, hayata gözlerini açan bebeklerine ilgi ve sevgisini daha rahat gösterebileceği Anne Oteli, modern bir ortamda sağlıklı bir hizmet sunacak" dediği bildirildi.

Açıklamada, Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan Anne Oteli'ne birçok yardımseverin katkıda bulunduğunu da söyleyen Vali Dalmaz'ın, "Eşim Sıdıka Dalmaz'ın başkanlığında yapılan "Anne Oteline Yardım Yemeği" ile birçok Sivaslı yardımsever bağışta bulunmuştu. Bu örnek davranıştan ötürü de hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir toplum ve kaliteli hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda hasta ve hasta yakınlarımızın memnuniyetini görmekte bizleri mutlu ediyor. İlimiz sağlık alanında önemli mesafeler kat etti ve daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum" dediği kaydedildi.