Gönderen Konu: Tuncelİ’de 2 PKK’lı öldürüldü  (Okunma sayısı 335 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Tuncelİ’de 2 PKK’lı öldürüldü
« : 14 Temmuz 2008, 22:35:39 »
Yola 40 kilo bomba döşemek istediler

TUNCELİ - Ovacık karayoluna 40 kiloluk uzaktan kumandalı bomba döşemek isteyen PKK’lı teröristler, çukur kazdıkları sırada güvenlik güçleri tarafından fark edildi. Telaşa kapılan PKK’lılar döşedikleri bombayı uzaktan kumanda ile patlattı. Patlamada bombayı döşemeye çalışan teröristlerden biri parçalanarak öldü. Kaçan teröristleri takip eden güvenlik güçleri, Ovacık İlçesi yakınlarında PKK’lılarla sıcak temas sağladı. Burada çıkan çatışmada bir terörist daha üzerindeki pattaniyeye sarılı 30 kiloluk ikinci bomba ve silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Olay sonrası arazide yapılan aramada 2 kalaşinkof tüfek, 4 sırt çantası, 3 el bombası bol miktarda bomba yapımında kullanılan malzeme ve bomba düzenekleri ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Öte yandan Tunceli merkeze bağlı Altınçevre köyü kırsal alanında 2 güvenlik görevlisini şehit eden PKK’lılara yönelik başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. Bölgede kaydırılan Jandarma Özel Harekat Birliklerine havadan kobra helikopterler de destek veriyor. Tunceli merkeze bağlı Çiçekli Demirkapı, Geyiksuyu ve Hozat ile Ovacık arasında yer alan Karaoğlan, Buzlupınar bölgeleri ile Nazimiye ve Mazgirt ilçeleri arasındaki dağlık ve ormanlık alanda 4 bin askerin katıldığı geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Ormanlık alanda gizlendikleri tahmin edilen PKK’lıların bulundukları muhtemel hedefler kobra helikopterler tarafından bombalanıyor.

Alman dağcılardan haber yok

AĞRI Dağı’nın 3 bin 200 metresindeki kamptan PKK’lı 5 terörist tarafından kaçırılan 3 Alman dağcıdan, 5’inci gününde de haber alınamadı.

Mehmetçik, Almanlar’ın kurtarılması için Ağrı Dağı’ndaki operasyonlarını aralıksız sürdürürken, Valilik, yeni bir bilgi olmadığını bildirdi. PKK, rehineleri serbest bırakmak için Almanya’nın kendilerine yönelik tutumunu değiştirmesini istemiş, Almanya ise terörist tehditlere boyun eğmeyeceklerini açıklamıştı. Kaçırılan Alman dağcıların bırakılmasını sabırsızlıkla bekleyen ve Doğubayazıt’ta üs kuran birçok Alman televizyoncu ve ajans muhabirlerinin bir kısmı ilçeyi terketti.

Öte yandan ilçe merkezinde daha önce sıkça görülen turistlerin sayısı büyük ölçüde azaldı. Kaçırma olayının ardından İngiltere ve Almanya vatandaşlarını Ağrı’ya gitmeme konusunda uyarmıştı.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net