Gönderen Konu: Şehİtkamİl Beledİyesİ BaŞkani Özkarsli: 04.06  (Okunma sayısı 295 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Şehİtkamİl Beledİyesİ BaŞkani Özkarsli: 04.06
« : 04 Haziran 2008, 22:18:47 »
Gaziantep merkez Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, çevre temizliğinin sosyal yaşam açısından son derece önemli olduğunu belirterek, en güzel temizliğin çevreyi kirletmemek olduğunu söyledi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları çerçevesinde başlatılan, "Temiz Sular, Temiz Türkiye" kampanyası nedeniyle Dülük mesire alanında öğrencilerin katılımıyla yapılan çevre temizliği öncesi bir açıklama yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yeni nesillere çevre bilincini aşılamak için bu tür çalışmaların periyodik olarak yapılması gerektiğini ifade etti.


Çevre günü nedeniyle gerçekleştirilen çalışmalara belediye olarak tam destek verdiklerini belirten Özkarslı, "Dülük mesire alanında temizlik ekiplerimiz, Sani Konukoğlu Lisesi, Bayraktar Lisesi, Abdullah Kepkep İlköğretim Okulu, Dülük İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte çevre temizliği yaptık. Temizliği en güzel şekilde yapan bir öğrencimize belediyemizin 100 temel eserden oluşan kitap setini hediye ettik. Öğrencilerimizin ve okul idarecilerimizin bu konuda duyarlı olmasını sevinçle karşılıyoruz. Bu tür çalışmalarımızda her zaman desteğini gördüğümüz Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Şişman'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise, çevre temizliğinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Şehitkamil Belediyesinin bu çalışmada öncülük yapması takdire şayandır. Öğrencilerimizi de duyarlı oldukları için kutluyor ve hepsinin gözlerinden öpüyorum" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri ve öğrenciler, Dülük mesire alanında 3 saatlik bir temizlik yaparak programı tamamladılar. Çalışmaların değişik bölgelerde diğer okullarla devam edeceği ifade edildi.