Gönderen Konu: Okul BahÇesİnde Kamyonetİn ÇarptiĞi Mİnİk Kiz YaŞamini Yİtİrdİ 04.06  (Okunma sayısı 227 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Bahçelievler'de okulun bahçesinde arkadaşları ile oynayan 3 yaşındaki Nisanur, kantine mal getiren kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay, mini kızın yakınlarını yasa boğarken, Nisanur'dan geriye doğumgününde cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri kaldı.
Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Yenibosna Kuleli İlköğretim Okulu bahçesinde meydana geldi. 3 yaşındaki Nisanur Şanlıer, bir arkadaşı ile birlikte geldiği Kuleli İlköğretim Okulu'nun bahçesine top oynarken, okulun kantinine mal getiren Gökhan Ş'nin (29) yönetimindeki 34 UE 5829 plakalı kamyonetin altında kaldı. Ağır yaralanan minik kız, araç sürücüsü Gökhan Ş. Tarafından Özel Yenibosna Hastanesi'ne kaldırıldı. Nisanur Şanlıer, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken görgü tanıkları, şöförün okul bahçesine bilinçsizce girdiğini söyledi. Kaza ardından sürücü Gökhan Ş. gözaltına alınırken, minik kızın cesedi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Minik Nisanur'un bir akrabası da okul yönetimine kamyonun bahçeye girmesi ile ilgili daha önce de şikayetlerin olduğunu belirterek, "Daha önce de okula girmemesi için aileler dilekçe verdi. İkazlarımız dikkate alınmadı. Biz yasal hakkımız arayacağız" dedi.

Minik Nisanur'dan geriye doğumgününde cep telefonuyla çekilmiş görüntüler kaldı.