Gönderen Konu: Malatya’da çılgın aşık dehşet saçtı  (Okunma sayısı 418 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Malatya’da çılgın aşık dehşet saçtı
« : 23 Haziran 2008, 13:17:29 »
MALATYA'da, 1.5 ay önce sevdiği kızı istemeye giden ve olumsuz yanıt alan 18 yaşındaki H. B. dehşet saçtı. H. B., silahıyla birlikte evine gittiği kızın anne ve babasını vurarak öldürdü.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Tandoğan Mahallesi'nde meydana geldi. H. B., bir süre önce görüp aşık olduğu A. K.'yi 1.5 ay önce ailesinden istedi, ancak olumsuz cevap aldı. Sevdiği kızdan vazgeçmeyen H. B., birkaç gün sonra yeniden Karahan ailesinin evine gitti. Çıkan tartışma sonrası alineni yaşadığı evin camlarını kırdı.

Dün gece de H. B., eline silahını aldı, yeniden Karahan ailesinin evine gitti. Açık olan kapıdan içeri giren H. B., bu sırada sofrada yemek yiyen Karahan ailesine silahını doğrulttu. Durumu fark eden Aslıhan'ın babaannesi, yanına iki torununu da alarak başka odaya kaçtı. H. B., sofranın başında bulunan istediği kızın annesi Menekşe ve babası Veysel Karahan'a kurşun yağdırdı. Menekşe Karahan olay yerinde can verirken, 5 çocuk babası Veysel Karahan ise ağır yaralandı. Yaralı Veysel Karahan kaçmak için balkona yöneldi. Ancak H. B. silahı doğrultup Veysel Karahan'ı ensesinden vurarak öldürdü, daha sonra da kaçtı.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı, H. B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Karahan ailesinin yakınları olay sonrası sinir krizleri geçirdi. Menekşe ve Veysel Karahan çiftinin cesetleri, yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


H. B. ise kısa süre sonra silahıyla birlikte polise gidip teslim oldu. Gözaltına alınan H. B. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alındı.


Çılgın gencin uğruna dehşet saçtığı A. K.'nin ise olay sırasında şans eseri komşuda olduğu belirtildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net