Gönderen Konu: Kraliçe için 5'ı zırhlı 26 araç aprona geldi  (Okunma sayısı 406 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kraliçe için 5'ı zırhlı 26 araç aprona geldi
« : 23 Haziran 2008, 13:20:00 »
SUUDİ Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud’un eşi Al-Shalan özel bir ziyarette bulunmak üzere beraberinde kalabalık bir heyetle dün akşam İstanbul'a geldi. Olağanüstü önlemlerin alındığı Atatürk Havalimanı'nda VIP yerine uçağının altına gelen zırhlı bir araçla aprondan alınan Al Shalan ve beraberindeki heyeti için 4 nakliye aracı ile 5’i zırhlı olan 26 adet son model otomobil havalimanında hazır bekletildi.

Suudi Kralı'nın eşi Türkiye'de

30'dan fazla eşi bulunan Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud’un eşlerinden Al-Shalan Cidde'den Suudi Arabistan Havayolları’na ait Jumbo olarak adlandırılan Boeing - 747 tipi özel uçakla dün akşam saat 20.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Al-Shalan ve beraberindeki 80 kişilik heyet için Atatürk Havalimanı apronunda özel bir karşılama yapıldı.

Havalimanında olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı karşılamada Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nden yetkililer de hazır bulundu. Yürümekte güçlük çektiği görülen Kral’ın eşi, uçağın ön tarafına getirilen asansörle indirildi. Al-Shalan, uçak altında kendisini bekleyen zırhlı son model bir araca binerek kısa bir süreliğine apronda aracın içinde dinlendi.


Bu sırada heyette bulunanlarda kendileri için tahsis edilen 5’i zırhlı 26 araca bindi. Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud’un eşi ve beraberindekileri taşıyacak olan özel araçlar Atatürk Havalimanı A-kapısından çıkış yaparak kalacakları Çırağan Sarayı’na geçerken, heyetin üyelerinin eşyalarını taşımak için 4 nakliye aracının da uçak altına geldiği görüldü.


Konvoyda güvenlik önlemlerinin minimum düzeyde olduğu görüldü. Kraliçe Al-Shalan Çırağan'a geldiğinde otele giriş ve çıkış bir süre engellendi. Aynı saatlerde sivil araçların ve yayaların otele girmesine izin verilmedi. Kraliçenin girmesinden sonra otele giriş ve çıkışlar normale döndü. Kraliçe Al-Shalan'ın İstanbul'da 8 gün kalacağı öğrenilirken, programı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Suudi Arabistan Kralı'nın 15 oğlu, 20 da kızı bulunuyor.
 


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net