Gönderen Konu: KİptaŞ Halka AÇilacak, Parasi UlaŞima Gİdecek 07.06  (Okunma sayısı 190 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Bugüne kadar 30 bin konut inşa eden Kiptaş’ı halka açmayı düşündüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Kiptaş’ı halka açıp kárlılığı artıracağız, böylece ulaşıma projelerine kaynak sağlayacağız" dedi.
İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, dar gelirli vatandaşların konut sahibi yapılması amacıyla kurdukları Kiptaş’ın artık bir marka olduğunu belirterek, Kiptaş’ı özelleştirmeyi düşündüklerini ve bu kapsamda hisselerini halka açacaklarını söyledi.


360 daire satışta

Kiptaş İkitelli’de 135 metrekarelik 360 daireden oluşan ’İkitelli Masko Evleri’nin satış kampanyası başladı. Saraçhane’deki belediye binasında kampanyanın başlatılması nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Topbaş, Kiptaş’ın 1994’de dar gelir grubuna yönelik konut yapılması amacıyla kurulduğunu söyleyerek, "Kiptaş, bugüne kadar 30 bin konut inşa etti ve bir marka haline geldi. Ben Kiptaş Genel Müdürü’ne yurt dışına da projeler yap, şirketi satacağım dedim. Kiptaş’ı halka açıp kárlılığı arttıracağız. Buradan gelecek kárlılık ile ulaşım projelerimize kaynak sağlayacağız" dedi.

Metroyla her yere ulaşım

İkitelli Masko Evleri’nin Otogar-Bağcılar-Olimpiyat Köyü metrosuna 150 metre uzaklıkta olacağını kaydeden Topbaş, "Ulaşım kolaylığı, alışveriş merkezleri ve eğitim-sağlık kurumlarına yakınlığıyla İkitelli Masko Evleri, yaşamı oldukça kolaylaştıracak. İkitelli Masko Evleri, Atatürk Olimpiyat Stadı, Halkalı Toplu Konutları, Başakşehir ve önemli iş merkezlerinin bulunduğu bölgenin en ayrıcalıklı konutları olma özelliği taşıyor. İkitelli Masko Evleri metro ile İstanbul’un hemen her köşesine kolayca ulaşma imkanına sahip" diye konuştu.

178 bin YTL’den başlıyor

360 daireden oluşan İkitelli Masko Evleri 178 bin YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Masko Evleri 135 metrekarelik ’normal katlar’ın fiyatı 193 bin YTL, yine 135 metrekarelik ’giriş katlar’ın fiyatı ise 178.000 YTL. Akbank’ın 0.94 oranlı kredi ve 120 aya kadar vade imkanı ile satışa sunulan proje 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. İkitelli Masko Evleri projesinde, yeşil alan, süs havuzu, çocuk oyun alanları gibi olanakların yanı sıra, açık ve kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, spor ve egzersiz ihtiyacını karşılayacak fitness salonu ve tüm dairelerde ankastre ürünler bulunuyor.