Gönderen Konu: Kaybolan Kizimi Kocasi ÖldÜrdÜ 07.06  (Okunma sayısı 331 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Kaybolan Kizimi Kocasi ÖldÜrdÜ 07.06
« : 07 Haziran 2008, 10:30:06 »
5 ay önce ortadan kaybolan Aygül Çelenlioğlu’nun annesi, "Damadım maddi imkánları olmasına rağmen eşini bulmak için çaba sarf etmedi. Kızımı ya öldürttü ya da öldürdü" diyerek suç duyurusunda bulundu.
İŞADAMI Sedat Çelenlioğlu’nun 3 çocuk annesi 18 yıllık eşi Aygül Çelenlioğlu (37), 5 ay önce esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Annesi Fatma Aslan’a, eşinin sevgilisi olduğunu ve kendisine şiddet uyguladığını anlatan Aygül Çelenlioğlu, 13 Ocak’ta Bakırköy’deki evlerinden ayrıldı, eşinin ofisine gitti ve ortadan kayboldu. Kızının, bir zayıflama kampına katılmak için eşinden 5 bin YTL istediğini öğrendiklerini belirten Aslan, "Damadım, Aygül’ün o kampa katılmasını istememiş. Kızım ısrar edince tartışmışlar. Kızım 5 bin YTL’yi aldıktan sonra ’Beni bir hafta aramayın’ diyerek çıkıp gitmiş. O günden beri ne gören oldu ne sesini duyan" dedi. Damadının maddi imkánı olmasına rağmen eşini bulmak için çaba sarf etmediğini öne süren Aslan, "Damadım, kızım kaybolduktan iki hafta sonra kendisini aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı" dedi. Kızının, banka hesaplarını da kullanmadığını söyleyen Aslan, damadı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, damadını kızını öldürtmekle veya öldürmekle suçladı.


İlişki telefon kayıtlarında

Çelenlioğlu’nun telefon kayıtlarını inceleyen polis, kaybolmasından önceki 24 saatte E.O. isimli bir işadamıyla 8-10 kez görüştüğünü tespit etti. E.O., Aygül Çelenlioğlu’yla bir süredir ilişki yaşadığını ancak 5 aydır görmediğini söyledi. Sedat Çelenlioğlu, eşinin kaybolması yönündeki haberlerin, üç kızının psikolojisini bozacağını söyleyerek sessiz kalmayı tercih etti.