Gönderen Konu: Kastelli'nin intiharının ardındaki kadın! 07.06  (Okunma sayısı 281 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Kastelli'nin intiharının ardındaki kadın! 07.06
« : 07 Haziran 2008, 10:45:47 »

Cemil Bahadır üvey babası Cevher Özden'in intiharının ardından verdiği ilanda, babasının ölümüne neden olan "servet avcısı" bir kadından bahsediyordu. O kadının Nurgül Kaya olduğu iddia edildi.

İntihar eden Cevher Özden'in üvey oğlu Cemil Bahadır, gazetelere verdiği ölüm ilanında babasının intiharına neden olan servet avcısı, evli erkeklerden menfaat sağlamayı kendine iş edinmiş bir kadından bahsetti. Bahadır'ın babasına ateş püskürdüğü ilanda adı geçen sır kadının Özden'in eski sevgilisi Nurgül Kaya olduğu iddia edildi.

Cemil Bahadır babasının ikiyüzlü ve çıkar peşinde koşan yüzüne gülen insanlara değer verdiğini ve onların sözünü dinlediğini, servet avcısı, evli erkeklerden menfaat sağlamayı kendine iş edinmiş kişiler yüzünden kendisine kıydığını söyledi.

Özden'in oğullarından Deha Özden'in yaptığı değerlendirme babasının intihar nedeninin aşk acısından kaynaklandığı savını güçlendiriyor. Deha Özden, aile arasında tartışmaların olduğunu, babasının intiharını beklemediklerini, çünkü intihar etmek için bir nedeni olmadığını söyledi. Deha Özden, babasının borcundan dolayı intihar edip etmediğine ilişkin bir soru üzerine, "Benim babam güçlü bir insandı. Öyle ailevi sebepten de borçtan da intihar edecek biri değildi. Muhakkak bir sebebi vardı ama ben bilmiyorum" dedi. Babasının ölüm ilanının yer aldığı gazetenin aynı sayfasında verdiği ve üvey babası Abidin Cevher Özden'e başlığı ile başlayan ilanda aile içinde yaşanan kavgaları da yansıtmış oldu. Cemil Bahadır, Cevher Özden'in intiharına evli erkeklerden menfaat sağlamayı kendine iş edinmil kişilerin neden olduğunu söylerken, babasının bir süre birlikte olduğu sevgilisini kastettiği ve bu kadının Nurgül Kaya olabileceği iddia edildi.

ESKİ SEVGİLİ İLE MAHKEMELİK OLDULAR

Banker Kastelli adıyla ün yapan Abidin Cevher Özden, yıllar önce büyük aşk yaşadığı Nurgül Kaya’yı, geçtiğimiz yıl kendisini telefonla tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye verdi.Kaya’da Kastelli’ye, tehdit davası açınca, iki dosya birleştirildi.Savcılığa suç duyurusunda bulunan Özden, eski sevgilisi Nurgül Kaya’nın işyerini arayarakihtiyaçlarını karşılamasını,aksi takdirde hayatını söndüreceğini, çevreye kendisini rezil edeceğini söyleyerek kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

AİLE KAVGASI ADLİYEYE TAŞINDI

Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Cemil Türk, Nurgül Kaya hakkında telefonla tehdit suritiyle menfaat sağlama suçundan dava açtı. Olayın ardından Nurgül Kaya’da karşı dava açtı.Abidin Cevher Özden’i tihdit etmediğini söyleyen Nurgül Kaya; “Aileme bakmak için yıllarca onun kahrını çektim.Hastanede yatarken, benim sürekli yanımda olmamı istiyordu.Yeniden birlikte olmak istedi.Kabul etmeyince de bunu yaptı.

Nurgül Kaya geçtiğimiz yıl sosyetenin uğrak yeri olan Papermon’da Ceyda Gölcüklü ile kavga etmiş, ismi magazin basında gündeme gelmişti.

KASTELLİ'Yİ TEK TATLICI UNUTMADI

Bankerlik yıllarında çuvallar dolusu tebrik veya taziye mesajları alan Abidin Cevher Özden'in ölümü 'vefa' dersi oldu. Banker Kastelli, varlıklı zamanlarında çevresinden eksik olmayan dostları tarafından unutuldu. Parasız kaldığı son döneminde bütün dostlarının terk ettiği Abidin Cevher Özden için gazetelerde sadece 4 küçük ilan verilmesi dikkat çekti. Özden için vefat ilanını verenlerden biri ailesi, diğeri üvey oğlu Cemil Bahadır diğeri de Sürmene Vakfı. Bunların dışında, Abidin Cevher Özden'in arkadaşı olarak bilinen işadamlarından hiç biri, gazetelere taziye ilanı vermedi. Sadece işadamı Şehmus Tatlıcı'nın, 10x20 santimlik ilanı, bir gazetede yayınlandı.