Gönderen Konu: Kadın memur, katilini bacağından yaralamış  (Okunma sayısı 350 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kadın memur, katilini bacağından yaralamış
« : 23 Haziran 2008, 13:14:23 »
Turgutlu Emniyeti’nde görevli sivil memur Zerrin Külege, geçtiğimiz günlerde evine giderken madde bağımlısı Hasan Poyraz’ın bıçaklı saldırısıyla can verdi. Polis, cinayet zanlısı Hasan Poyraz’ı kısa sürede yaralı olarak yakaladı. Külege’nin boğuşma sırasında tabancasıyla Poyraz’ı yaraladığı ortaya çıktı.

MANİSA’nın Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 38 yaşındaki sivil memur Zerrin Külege, önceki gün saat 16.30 sıralarında, bir arkadaşının oturduğu Acarlar Mahallesi Piyaleoğlu Caddesi Numara 285’teki apartmanın merdiveninde madde bağımlısı Hasan Poyraz ile karşılaştı. Poyraz, iddiaya göre, çantasını istediği, ancak vermemek için direnen Külege’yi 5 yerinden bıçakla yaraladı.

Bacağına ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Külege, yaralı olarak Cumhuriyet Mahallesi Selçuklu Sokak üzerinde bulunan evinin önüne kadar sürünerek geldi. Aşırı kan kaybı nedeniyle evinin önünde yığılıp kalan Külege, vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde öldü. Polisler olayın ardından Külege’yi öldüren cinayet şüphelisi ve bacaklarından yaralı Hasan Poyraz’ı yakaladı. Külege’nin ruhsatlı tabancasıyla Poyraz’ı ayaklarından yaraladığı ortaya çıktı. Poyraz sorgusunun ardından dün sevk edildiği Adliye’de nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Hayatını kaybeden evli ve İrem (8) ile İslam (18) adlı 2 çocuk annesi olan Külege’nin eşi Ahmet Külege’nin "Güneydoğu gazisi" olduğu belirtildi. Ahmet Külege’nin Güneydoğu’da uzman çavuş olarak görev yaptığı sırada bir operasyonda yaralandığı bildirildi. Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer, olay sonrası gözyaşlarına hakim olamazken, talihsiz kadının çocuklarının feryadı yürekleri dağladı. Zerrin Külege’nin cenazesi yapılan törenin ardından dün toprağa verildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net