Gönderen Konu: İŞ Yerİne Gİrmeye ÇaliŞan Hirsizlik Zanlilari İle Polİs Arasinda...07.06  (Okunma sayısı 219 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Başkent'te bir iş yerine girmeye çalışan hırsızlık şüphelileri ile polis arasında yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanan bir kişi gözaltına alındı. İş yerine girmeye çalışan diğer zanlı ise ara sokaklarda izini kaybettirdi. Polis, kaçan zanlıyı çevreyi didik didik aramasına rağmen bulamadı. Evlerine sürekli hırsız girdiğini söyleyen mahalle halkı ise duruma tepki gösterdi.
Olay, gece geç saatlerde Emek 8'inci cadde 193 numaralı binada meydana geldi. İş yeri olarak kullanılan binaya hırsız girdiği ihbarını alan polis ekipleri belirtilen caddeye geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, binanın yan kısmında bulunan bir şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Zanlıyı ekip otosuna alan polis ekipleri, binanın arka kısmından ara sokaklara kaçan diğer zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Çevreyi ablukaya alan polis ekipleri, bir ara gözüken zanlıyı yakalamak için uzun süre koşturdu. Zanlı ile polis arasında yaşanan kovalamaca sonucunda, şüpheli, ekiplerinden kaçmayı başardı.


Polis ekiplerinin kaçan şüpheliyi aramaları sırasında, vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Evlerinden çıkarak zanlıyı polisle birlikte aramaya başlayan vatandaşlar, evlerinde sürekli hırsızlık meydana geldiğini söyledi.

Hırsızlık girişiminde bulunulan binaya tırmanarak çıkan polis memurlarının, balkonları ve binayı kontrol ettiği gözlendi. Ayrıca binanın bodrum kısmı da bir polis memurunun camdan girmesiyle kontrol edildi. Kaçan zanlı yapılan tüm aramalara rağmen bulunamazken, binanın çevresinde bulunan bir şüpheli şahıs da gözaltına alındı.