Gönderen Konu: Hırsızlarla baş edemeyince güvenlik şirketi kurdu  (Okunma sayısı 361 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hırsızlarla baş edemeyince güvenlik şirketi kurdu
« : 22 Haziran 2008, 20:56:03 »
Antalyalı iş adamı Ahmet Akçakavak, evinin iki kez, telefon şirketinin üç kez, marketinin bir kez ve otomobilinin iki kez soyulması üzerine “Biber Gazlı Güvenlik Sistemi” şirketi kurdu.

Ahmet Akçakavak, yaptığı açıklamada, evi, iş yeri ve otomobiline bir çok kez hırsız girmesi üzerine güvenlik şirketi kurmaya karar verdiğini söyledi. “Para kazanmak için değil hırsızlardan intikam almak için bu şirketi kurdum” diyen Akçakavak, kendi durumundaki insanlara hizmet sunmak amacıyla şirketi kurduğunu kaydetti.

“Biber Gazlı Güvenlik Sistemi” şirketi kuran Akçakavak, İstanbullu bir mucit tarafından geliştirilen sistemin diğer güvenlik uygulamalarından ayıran en büyük özelliğinin, korunması gereken alana bir insan girdiği zaman sistemin devreye girerek biber gazı püskürtmeye başlaması olduğunu kaydetti. Akçakavak, içerde bulunan kişinin her hareketinde yüksek basınçla içeriye biber gazı püskürtüldüğünü belirtti. Biber gazının üç saniyede 50, yedi saniyede 100 metrekarelik alanı etkisi altına aldığını anlatan Akçakavak, sistemin devrede olduğu sırada içeri giren kişinin mutlak surette biber gazına maruz kalacağını vurguladı. Akçakavak, sistemde, gaz püskürtmenin yanı sıra alarm, yangın ihbarı ve cep telefonu yönlendirmesinin de aynı anda çalıştığını vurguladı. Akçakavak, sistemin hırsızlara ve soygunculara karşı yüzde yüz etkili olduğunu savundu.

Antalyalıların bu sisteme büyük ilgi gösterdiğini de anlatan Akçakavak, özellikle kuyumcu, marketçi ve beyaz eşya mağazası sahiplerinin dükkanlarına biber gazlı güvenlik sistemini yerleştirmeye başladıklarını belirtti.

Diğer sistemlerin kuş, fare, kedi gibi canlılarda da alarma geçtiğine işaret eden Akçakavak, bu sistemin yalnızca insana duyarlı olduğunu sözlerine ekledi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net