Gönderen Konu: Emeklİ BÜrokratlardan Valİ Harput'a Zİyaret 04.06  (Okunma sayısı 492 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Emeklİ BÜrokratlardan Valİ Harput'a Zİyaret 04.06
« : 04 Haziran 2008, 21:18:53 »
Türk İdareciler Derneği üyeleri Bursa Valisi Şahabettin Harput'u makamında ziyaret etti.
Emekli bakan, vali, milletvekili ve müsteşarlardan oluşan Türk İdareciler Derneği üyelerinden 18 kişilik heyet Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret etti. Heykel Tarihi Valilik binasında gerçekleşen ziyarette, Vali Şahabettin Harput duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklarla tek tek tokalaşan Vali Harput, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük de Bursa'ya geldikleri için mutluluk duyduklarını ifade ederek, derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Derneklerinin siyasi kimliği olmadığını dile getiren Bedük, "Cumhuriyetin yaşatılmasında mülki amirleri üzerlerine düşen görevi yapmışlardır ve yapacaklardır. Türkiyle'nin üniter yapısının korunmasında da gerekeni yapacaklardır. Millet mülki idare amirine güvenle bakarak itimat etmiştir. Her zaman mülki idari amirine ihtiyaç vardır" dedi.

Çanakkale gezisi öncesi Bursa'yı gördükleri için mutlu olduklarını ifade eden Bedük, Bursa'yı gezip her türlü yönlerini göreceklerini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Vali Harput, Başkan Bedük'e İznik Çinisi hediye etti. Ziyarette geçmişte Bursa Valiliği yapmış olan Ziya Çoker de hazır bulundu.