Gönderen Konu: Chp Konvoyundakİ Kaza 04.06  (Okunma sayısı 298 defa)

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Chp Konvoyundakİ Kaza 04.06
« : 04 Haziran 2008, 21:44:30 »
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, kaza geçiren Ersin Çıldır'ın ölümünden çok büyük üzüntü duyduğunu belirtti.
Tarım Kurultayı'na katılmak için Şanlıurfa'ya gelen ve seçim otobüsünün üzerinde giderken başını üst geçit tabelasına çarparak ağır yaralanan CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ersin Çıldır'ın hayatını kaybetmesi, partililer arasında üzüntüye neden oldu.


Şanlıurfa 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ersin Çıldır'ın ölümü dolayısıyla hastaneye giden Baykal, Başhekim Ahmet Çakır ile bir süre görüşerek bilgi aldı. Başhekimin yanından ayrılan Baykal, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Böyle bir olayla karşı karşıya kaldık. Maalesef bir arkadaşımızı konvoy içinde meydana gelen kazada kaybettik. Şanlıurfa Devlet Hastanesi'nde gerekli ilgi gösterildi ve ameliyata alındı fakat kendisini kaybettik. Biraz önce başhekim ve ilgili doktor arkadaşlarımızdan bilgi geldi. Büyük üzüntü içindeyiz. Huzurumuz kaçtı, ağzımın tadı kaçtı. Çok güzel bir çalışmayı böyle acı bir olayla noktaladık. Hepimizin başı sağ olsun. Bugün Ersin'in cenazesini Ankara'ya göndereceğiz. Sanıyorum cuma günü de Ankara'da cenaze töreni yapacağız. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. Bazı arkadaşlarımız gidecekler, zaten programın son aşamasına geldik. Yarın Diyarbakır temaslarımızı yapacağız ve döneceğiz" dedi.

Tarım Kurultayı için Şanlıurfa'ya gelen heyeti taşıyan CHP seçim otobüsünün üzerinde bulunan Ersin Çıldır, otoban bağlantı yolundaki köprüye asılı olan yol işaret tabelasına başını çarparak yaralanmıştı.