Gönderen Konu: Çat Viyana’da, çat Batman’da  (Okunma sayısı 406 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Çat Viyana’da, çat Batman’da
« : 22 Haziran 2008, 20:50:46 »
TOKİ’nin anahtar teslim töreninde Başbakan Erdoğan’ın yanına gelen sırtına Türk bayrağı asılı Kübra Aksu’nun (13) kalbi delik yeğeni için yardım istediği, Erdoğan’ın Ankara’da ameliyat sözü verdiği öğrenildi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, şehir şehir ülke ülke mekik dokuyup Türkiye’ye hizmet ettiklerine dikkat çekerek, "Ankara’da oturarak bu işler olmuyor" dedi. Viyana’dan dün Batman’a gelen Erdoğan, önce "Güzel Yarınlar Projesi"nin açılışını gerçekleştirdi, ardından TOKİ anahtar teslim törenine katılarak bir konuşma yaptı. Erdoğan, özetle şunları söyledi:

"Hizmetlere devam ediyoruz. Bazıları, bizi de kendimizi Ankara’ya hapsedelim istiyorlar. Sabah akşam o boş tartışmalarla vakit öldürelim, istiyorlar. Beyler o devirler, dönemler geride kaldı. Gerilim yapan siyaset anlayışı, sorun üreten siyaset anlayışı artık tarihe gömüldü. İçi boş tartışmalarla Türkiye’ye zaman kaybettirenler, artık tarihe karıştı. Ankara’da oturarak bu işler olmuyor. Hizmet üretmek değil, çözüm üretmek değil, bunların hedefi gerilim, gerginlik, karmaşa, engel üretmek. Yapmıyorsun, yapamıyorsun bari yapana engel olma.

Bir kardeşiniz ve başbakanınız olarak şunu söylüyorum. Benim Kürt kökenli vatandaşlarımı istismar etmek suretiyle, bu bölgede politika yapmak isteyenlerin verdiği hizmete bakın. Ne hizmet veriyorlar, buna bakın. Benim Kürt, Türk diye bir ayrımım yok. Hepsi benim kardeşim, canım ciğerim. Hiçbiri arasında ayrım yapmıyorum.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net