Gönderen Konu: 2.5 yaşındaki Egehan bugün de bulunamadı  (Okunma sayısı 434 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.5 yaşındaki Egehan bugün de bulunamadı
« : 22 Haziran 2008, 19:18:15 »
İSTANBUL'dan geldikleri Amasya'da geçen çarşamba günü kaldıkları evin önünden kaybolan 2.5 yaşındaki Egehan Çıplak bulmak için İstanbul’dan gelen AKUT ekibi arama çalışmalarına son verdi. Egehan'ı jandarma ekipleri ve yörede oturanlar aramaya devam ederken minik çocuğun kaçırıldığı olasılığı üzerinde duruluyor.
İstanbul'da oturan 8 yıllık evli 32 yaşındaki Şükran ile Serdar Çıplak çifti, bir yakınlarının düğünü için 2 oğluyla birlikte memleketleri Amasya'nın merkeze bağlı Sarayözü Köyü’ne geldi. Aile fertleri çarşamba günü düğün hazırlıklarıyla uğraşırken 2.5 yaşındaki Egehan Çıplak, oynamak için sokağa çıktı. Bir süre sonra anne Şükran Çıplak oğlunun peşinden sokağa çıktı. Oğlununu bulamayan kadının haber vermesi üzerine köylüler Egehan'ı aramaya başladı. Bir sonuç alınamayınca jandarmaya bilgi verildi. Köye kısa sürede gelen jandarmanın ardından İstanbul'dan AKUT arama kurtarma ekibi ve sivil savunma ekipleri de geldi. Eğitim köpeklerle yapılan 3 gün yapılan çalışmalar sonuçsuz kalınca AKUT ekibi dün akşam Egehan Çıplak'ı aramayı bırakarak köyden ayrıldı. Köylüler ve jandarma ekiplerinin oğlunu aramaya devam ettiklerini söyleyen anne Şükran Çıplak, “Bir iz bulamadılar. Sanki yer yarıldı, oğlum içine girdi. Babası ve köy halkı oğlumu aramaya devam ediyor. 4 gün oldu. Oğlumdan haber alamıyorum. Görenler, bilenler varsa bize haber versinler” diyerek gözyaşı döktü.
Köylüler ile birlikte arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri Egehan Çıplak'ın kaçırılma olasılığı üzerinde dururken, kendilerine yapılan çok sayıda ihbar olduğunu ve bu ihbarı değerlendirdiklerini ancak sonuç alamadıklarını belirtti.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net