Gönderen Konu: 13 yaşındaki çocuktan hamile kalan genç kıza 4.5 yıl hapis cezası  (Okunma sayısı 399 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Sinop’a bağlı Durağan İlçesi’nin Ulupınar Köyü’nde yaşayan 17 yaşındaki F.H. adlı kız, 13 yaşındaki M.A. ile cinsel ilişkiye girip hamile kalınca mahkemelik oldu. F.H. TCK’nın 103/2 maddesine göre "çocukların cinsel istismarı" suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar, Yargıtay’a gönderildi.

F.H.’nin "çocuğa cinsel istismar" suçundan hüküm giymesine neden olan olay, 2006 yılında Sinop’un Durağan ilçesine bağlı Ulupınar Köyü’nde meydana geldi. Köyde yaşayanların büyük bir bölümünün çalışmak için tarlalara gittiği bir gün F.H. köy çeşmesine gitti. Çeşme başında M.A. ile karşılaştı. Bir süre sohbet ettikten sonra F.H. ve M.A. bahçeye giderek birlikte oldular.

Aradan 1 yıl geçtikten sonra F.H’nin İstanbul da yaşayan amcasının oğlu köye geldi. F.H’yi beğendiğini ve evlenmek istediğini söyledi. F.H. amcasının oğlundan kendisini kaçırmasını istedi. F.H’nin amcasının oğlu da bu isteğe uydu.

Gerçek ortaya çıktı

İstanbul’a gidildiğinde ise gerçek ortaya çıktı. F.H. 6 aylık hamileydi. Amcasının oğlu, olayı öğrenince F.H’yi köyüne getirip ailesine teslim etti. F.H’nin ailesi, durumu M.A’nın ailesine anlattı. M.A. olayı kabul etti, ancak F.H’nin zorlamasıyla birlikte olduklarını söyledi. M.A’nın ailesi, F.H. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine F.H. hakkında TCK’nın 103/2 maddesine göre "çocukların cinsel istismarı" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Erkek çocuğu oldu

Dosyaya ilk olarak Durağan Asliye Ceza Mahkemesi baktı. Mahkeme, görevsizlik kararı vererek dosyayı Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi. Boyabat Ağır Ceza Mahkemesi, geçtiğimiz günlerde F.H’yi Türk Ceza Kanunu’nun 103/2. maddesi uyarınca 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

F.H. bu arada bir erkek çocuk doğurdu ve yapılan DNA testi sonrasında çocuğun M.A’dan olduğu kesinlik kazandı. Karar temyiz için Yargıtay’a gönderildi.

Oğlumu kandırdı

Boyabat İmam Hatip Lisesi 9’uncu sınıfta öğrenci olan M.A’nın babası A.A, "Komşumuzun kızı F.H. oğlumu kandırarak cinsel ilişkiye girince davacı olduk. Mahkemenin lehimize karar vermesi bizi sevindirdi" dedi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net