MERHABA ARKADAŞLAR BEN SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM BENCE BU SİTE ÇOK GÜZEL
sen murat olmayasın hamza aga bi baksana murat mı bu
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: didem - 20 Kasım 2006, 15:21:14MERHABA ARKADAŞLAR BEN SİTEYE YENİ KAYIT OLDUM BENCE BU SİTE ÇOK GÜZELgüzelim burdan turnuvamıza kayıt yaptır da hünerlerini görelim.http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=14949.0msn adresim:[email protected]ekle konuşalım bakalım qimsin
Alıntı yapılan: мєтє∂ιηнσ - 20 Kasım 2006, 15:33:37sen murat olmayasın hamza aga bi baksana murat mı bu nerden çikardin bunu meteciğim . eğer murat ise kendisi ortaya çikar yakında . biz ip leri izliyoruz . şu anda murat ile benzer bir ip sini görmedim . sitemize hoşgeldin didemciğim . sitemizde hoşça vakit geçirmeni diliyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 20 Kasım 2006, 21:45:12Alıntı yapılan: мєтє∂ιηнσ - 20 Kasım 2006, 15:33:37sen murat olmayasın hamza aga bi baksana murat mı bu nerden çikardin bunu meteciğim . eğer murat ise kendisi ortaya çikar yakında . biz ip leri izliyoruz . şu anda murat ile benzer bir ip sini görmedim . sitemize hoşgeldin didemciğim . sitemizde hoşça vakit geçirmeni diliyorum özür dilerim didem ama hamza abi onların evlerinin yanında cafe var ordan yazıyorda olabilir ben tam olarak emin değilim