Gönderen Konu: 5.HAFTA KARŞILAŞMALARİ ve MAÇ SONUÇLARI [ maçlar tamamlandı )  (Okunma sayısı 4945 defa)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
5.HAFTA KARŞILAŞMALARİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #24 : 04 Ocak 2007, 20:11:25 »
aga 3.0 ben yendim dicene yazsana skoru o zaman şöle
arjantin:3 portekiz:0
bumu

BU HAFTA 6 Ç HAFTA DEĞİL AAGM 6 HAFATYI AÇSINLAR YAZARIZ TMM MI
ok bu arada burnanın gol krallıgı devam edicekmi
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 04 Ocak 2007, 22:04:06 »
hamza şu lige bir  el at ya adam gibi giden bi şu lig vardı o da sitenin geri alınması sebebiyle duman oldu
ayarlayın skroları millet yazsannıza kardeşim maçlarınız skorlarını hatırlamıormsnuz bu arada en son 7. haftadamıydık site geri alınmadan önce ben ordada maçımı yapmıştım egeyle türkiye ispnaya tam skoru yazcam site devre dışı kalmıştı
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #26 : 04 Ocak 2007, 22:24:23 »
hamza şu lige bir  el at ya adam gibi giden bi şu lig vardı o da sitenin geri alınması sebebiyle duman oldu
ayarlayın skroları millet yazsannıza kardeşim maçlarınız skorlarını hatırlamıormsnuz bu arada en son 7. haftadamıydık site geri alınmadan önce ben ordada maçımı yapmıştım egeyle türkiye ispnaya tam skoru yazcam site devre dışı kalmıştı

harun kardeşim fikstür benim elimde değil malesef , vuducini online olduğu zaman altıncı ve yedinci hafta topiclerini açacak ve bizler elimizde print varsa , printlerimizi koyacağiz . yoksa hatirladiğimiz skoru topic içerisine yazacağiz . sonrasinda nerede kalmişsak aynen devam edeceğiz .

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
İNGİLTERE 3 - 4 KAMERUN

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 05 Ocak 2007, 16:37:51 »

harun kardeşim fikstür benim elimde değil malesef , vuducini online olduğu zaman altıncı ve yedinci hafta topiclerini açacak ve bizler elimizde print varsa , printlerimizi koyacağiz . yoksa hatirladiğimiz skoru topic içerisine yazacağiz . sonrasinda nerede kalmişsak aynen devam edeceğiz .

ok hamza vudu kardeş sen koyarsın fikstürleri
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
HAMZA ABİ VUDU KARDEŞİM 7. HAFTAYI VE 6. HAFTA PUAN DURUMUNU KOYSUN OK BENDE 6. HAFTAYA KADAR OLAN GOL KRALLIĞI VAR YANİ BNEDE ONU KOYARIM HADİ BEKLİYORUZ 7. HAFTAYI

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
tamam arkadaşlar koyacağım birazdan, işler dolayısıyla yogundum biraz..