metehan yattı kardeşimhamza abi 32.turnuva maçımı yarına ertelermisin
hamza ben bıktım bu işten nadrile yapıodum 70.dakak civarı çıktı ama neyseki skor aklımdaspain:6 france:1goller:david villa(4) france:trezeguet(1)fernando tores(2) kart fln yok hamza kardeşama çıakrak çok ayıp etti
Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:29:09hamza ben bıktım bu işten nadrile yapıodum 70.dakak civarı çıktı ama neyseki skor aklımdaspain:6 france:1goller:david villa(4) france:trezeguet(1)fernando tores(2) kart fln yok hamza kardeşama çıakrak çok ayıp etti hamza devamını oynadık 1 er gol daha oldu ve skor şöle benden villa nadirden henry attı şimdi asıl sonucu veriomspain:7 france:2goller david villa(5) henryf.tores(2) trezegeutkart fln yok
Alıntı yapılan: sony_harun - 18 Aralık 2006, 09:59:33Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:29:09hamza ben bıktım bu işten nadrile yapıodum 70.dakak civarı çıktı ama neyseki skor aklımdaspain:6 france:1goller:david villa(4) france:trezeguet(1)fernando tores(2) kart fln yok hamza kardeşama çıakrak çok ayıp etti hamza devamını oynadık 1 er gol daha oldu ve skor şöle benden villa nadirden henry attı şimdi asıl sonucu veriomspain:7 france:2goller david villa(5) henryf.tores(2) trezegeutkart fln yok tamam kardeşim 7-2 lik skoru geçiorm maç sonuçlarina . tebrik ederim
brezilYa 10-2 italya (metehan) 10-2 (furkankirikprinti alamadık arkadas maç sonunda çıktı cezalanan ve sakatlanan yokgoller brazilyadan 8 tane robinho1 tane gilberto silva1 tane kendi kalesineitalyadan 1 tane inazghi1 tane kendi kalesine
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 19 Aralık 2006, 13:54:51brezilYa 10-2 italya (metehan) 10-2 (furkankirikprinti alamadık arkadas maç sonunda çıktı cezalanan ve sakatlanan yokgoller brazilyadan 8 tane robinho1 tane gilberto silva1 tane kendi kalesineitalyadan 1 tane inazghi1 tane kendi kalesine tbr kardeşim 8 tane gol atmışsın robinho ile desene gol kralı yapcan