Alıntı yapılan: мєтєнαη - 17 Aralık 2006, 21:31:33abimin başı ağrıyodu onun için yenilmişmetecim yapmasaydı o zamna baştan deydi başım arıyo ayrıca bana çok küfür eti yok tekrarlamam diyince maçı bıktım ben akrdeşim ya senin hayatın kaydı fln dedi onla uraşmıcam hamza sen ilgilen bıktım ya küfürbazlardan printte alamadık onun yzüünden
abimin başı ağrıyodu onun için yenilmiş
nese tamam sorun çözüldü harun abi ile kalan dkleri oynucas başımın ağrısı geçtikten sonra özür dilerim
Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:38:35Alıntı yapılan: мєтєнαη - 17 Aralık 2006, 21:31:33abimin başı ağrıyodu onun için yenilmişmetecim yapmasaydı o zamna baştan deydi başım arıyo ayrıca bana çok küfür eti yok tekrarlamam diyince maçı bıktım ben akrdeşim ya senin hayatın kaydı fln dedi onla uraşmıcam hamza sen ilgilen bıktım ya küfürbazlardan printte alamadık onun yzüündenharun kardeşim zaten 6 tane gol atmişsin . maçin tekrar edilmesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz . nadir sende yenilmeyi kabullen artik . başin ağrimasi bahanesine sığınarak mücadeleyi 70. dakikada kesmen hiç hoş bir davraniş değil . eğer başin gerçekten ağriyorsa harunun maç teklifini kabul ederek en büyük yanlişi yapmiş oldun . buraya başim ağriyordu diyip maçinizi erteleyebilrdiniz . zaten son gün sali gecesi idi . fakat iş işten geçti artik . bir daha maçin ortasinda bağlantiyi kesme lütfen hamza golleri ayzdım kart fln yok oki goller aynen doru nadirn golüde doru kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 17 Aralık 2006, 21:48:37Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:38:35Alıntı yapılan: мєтєнαη - 17 Aralık 2006, 21:31:33abimin başı ağrıyodu onun için yenilmişmetecim yapmasaydı o zamna baştan deydi başım arıyo ayrıca bana çok küfür eti yok tekrarlamam diyince maçı bıktım ben akrdeşim ya senin hayatın kaydı fln dedi onla uraşmıcam hamza sen ilgilen bıktım ya küfürbazlardan printte alamadık onun yzüündenharun kardeşim zaten 6 tane gol atmişsin . maçin tekrar edilmesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz . nadir sende yenilmeyi kabullen artik . başin ağrimasi bahanesine sığınarak mücadeleyi 70. dakikada kesmen hiç hoş bir davraniş değil . eğer başin gerçekten ağriyorsa harunun maç teklifini kabul ederek en büyük yanlişi yapmiş oldun . buraya başim ağriyordu diyip maçinizi erteleyebilrdiniz . zaten son gün sali gecesi idi . fakat iş işten geçti artik . bir daha maçin ortasinda bağlantiyi kesme lütfen hamza golleri ayzdım kart fln yok oki goller aynen doru nadirn golüde doru kardeşim
Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:50:01Alıntı yapılan: Hamza - 17 Aralık 2006, 21:48:37Alıntı yapılan: sony_harun - 17 Aralık 2006, 21:38:35Alıntı yapılan: мєтєнαη - 17 Aralık 2006, 21:31:33abimin başı ağrıyodu onun için yenilmişmetecim yapmasaydı o zamna baştan deydi başım arıyo ayrıca bana çok küfür eti yok tekrarlamam diyince maçı bıktım ben akrdeşim ya senin hayatın kaydı fln dedi onla uraşmıcam hamza sen ilgilen bıktım ya küfürbazlardan printte alamadık onun yzüündenharun kardeşim zaten 6 tane gol atmişsin . maçin tekrar edilmesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz . nadir sende yenilmeyi kabullen artik . başin ağrimasi bahanesine sığınarak mücadeleyi 70. dakikada kesmen hiç hoş bir davraniş değil . eğer başin gerçekten ağriyorsa harunun maç teklifini kabul ederek en büyük yanlişi yapmiş oldun . buraya başim ağriyordu diyip maçinizi erteleyebilrdiniz . zaten son gün sali gecesi idi . fakat iş işten geçti artik . bir daha maçin ortasinda bağlantiyi kesme lütfen hamza golleri ayzdım kart fln yok oki goller aynen doru nadirn golüde doru kardeşimtamam kardeşim gollerin kimin attiğini hatirlaman iyi oldu . kalan dakikayi 6-1 den devam edersiniz yarın.
nadir seninle turksell super lig birinci haftasinda da maçimiz var . ne zaman müsaid olursan haber ver oke
Osc Çizik Üye
abi bugün olmas başım ağrıyo 32.turnuva maçınıda yarına erteleyebilirsen sevinirim abi çok başım ağrıyo
Alıntı yapılan: Hamza - 17 Aralık 2006, 21:58:16nadir seninle turksell super lig birinci haftasinda da maçimiz var . ne zaman müsaid olursan haber ver oke hamza abi meteyle maçımız var ortalarda yok bi de beratgecesiyle maçımız var hamaçi ağlarından çıkmış mesajlarıma cvp yazmıyo