Gönderen Konu: 3.HAFTA KARŞILAŞMALARİ ve MAÇ SONUÇLARI [ maçlar tamamlandı ]  (Okunma sayısı 12544 defa)

Çevrimdışı CapsLock

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -37
    • Profili Görüntüle
    • AmpulForum
    • E-Posta
Ynt: 3.HAFTA KARŞILAŞMALARİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #12 : 16 Aralık 2006, 22:16:29 »
gfb_seroo msn e gelll beah ??
Türkiyenin Oyun Sitesinin Moduyum Daha Ne Olsun ? ;D

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 16 Aralık 2006, 22:20:08 »
İNGİLTERE 5 - 3 ARJANTİN

90 . DAKİKADA BEŞİNCİ GOLÜ ATTİĞİM ANDA BAĞLANTİYİ KESMENE OLDUKÇA SİNİRLENDİM BECKHAM . DAHA ÖNCE HİÇ BİR TURNUVADA BÖYLE YAPMİYORDUNUZ . ŞİMDİ PRİNT ALMAK ZORUNLU OLUNCA YENİ Mİ ÇİKTİ BU ? SENDEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM KARDEŞİM . BAĞLANTİYİ SEBEPSİZ YERE KESMEDİN SANİRİM DEĞİL Mİ ?

GOLLER : 4 ROONEY

1 OWEN

KART YOK

HAMZA ABİ YAW 30 ŞUT ÇEKTİM 20 İ KALEYİ TUTTU 3 GOL OLDU SEN 13 CİVARI ŞUT ÇEKTİN 7 Sİ KALAEYİ BULDU 5 GOL OLDU TOP HEP BENDE OYUN BENDE SKOR SENDE YAW

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2006, 22:23:59 »
İNGİLTERE 5 - 3 ARJANTİN

90 . DAKİKADA BEŞİNCİ GOLÜ ATTİĞİM ANDA BAĞLANTİYİ KESMENE OLDUKÇA SİNİRLENDİM BECKHAM . DAHA ÖNCE HİÇ BİR TURNUVADA BÖYLE YAPMİYORDUNUZ . ŞİMDİ PRİNT ALMAK ZORUNLU OLUNCA YENİ Mİ ÇİKTİ BU ? SENDEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM KARDEŞİM . BAĞLANTİYİ SEBEPSİZ YERE KESMEDİN SANİRİM DEĞİL Mİ ?

1 OWEN

KART YOK

HAMZA ABİ YAW 30 ŞUT ÇEKTİM 20 İ KALEYİ TUTTU 3 GOL OLDU SEN 13 CİVARI ŞUT ÇEKTİN 7 Sİ KALAEYİ BULDU 5 GOL OLDU TOP HEP BENDE OYUN BENDE SKOR SENDE YAW

Canım kardeşim bunlar futbolun içinde olan şeyler . galip gelen takımın her zaman daha mi fazla şut çekmesi gerekiyor . ayrica benim çektiğim şutlar hiçde az değildi . 10 saniye daha sabretseydin tüm istatistikleri görebilecektik . bu yaptiğini sana yakiştiramiyorum beckham . sonuçta burada oyun oynuyoruz . yenmekde var yenilmekte . yenildiğin zaman böyle sinirlenip yanliş sözler söyleyeceğine ne olursa olsun bana oynadiğim oyundan ötürü teşekkür etmeni beklerdim .

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 16 Aralık 2006, 22:24:50 »
NE YAPIYOSAN YAP İSTERSEN MODLUKTAN AT BİLEREK ÇIKTIM MAÇTAN

Çevrimdışı CapsLock

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -37
    • Profili Görüntüle
    • AmpulForum
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 16 Aralık 2006, 22:27:23 »
hamza abi İSVEÇ çekilmiş ben kimle yapcam ??
Türkiyenin Oyun Sitesinin Moduyum Daha Ne Olsun ? ;D

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 16 Aralık 2006, 22:33:09 »
İNGİLTERE 5 - 3 ARJANTİN

1 OWEN

KART YOK

benim adamlarda var

2 messi attı
1 crespo attı

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #18 : 16 Aralık 2006, 22:38:19 »

beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarmak ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Aralık 2006, 22:42:09 »

beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarılman ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim

kardeşim bende öyle bişey demedim saten bilerek çıkıtığımı ve istersen modluktan atabileceğini söyledim bide ben her zman yenildiğim kişiye "tbr" vb.. sözlerel başarısını kutlamıştırım ama bu maç beni çok yordu ve çok sinirlendirdi bda bana koydu tabki bide ilk maçtaki senin attığın golde ben savunmadın mallığı beni sinir etttin ikinci maçta ilk goli senin atman sonra 3-3 ken 4-3 hadi neysemde 5-3 olduğu an o gol saten çok büyük hatamvardı sana al at dedim sende attım böyle oldu yani

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #20 : 16 Aralık 2006, 22:47:49 »

beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarılman ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim

kardeşim bende öyle bişey demedim saten bilerek çıkıtığımı ve istersen modluktan atabileceğini söyledim bide ben her zman yenildiğim kişiye "tbr" vb.. sözlerel başarısını kutlamıştırım ama bu maç beni çok yordu ve çok sinirlendirdi bda bana koydu tabki bide ilk maçtaki senin attığın golde ben savunmadın mallığı beni sinir etttin ikinci maçta ilk goli senin atman sonra 3-3 ken 4-3 hadi neysemde 5-3 olduğu an o gol saten çok büyük hatamvardı sana al at dedim sende attım böyle oldu yani

hakikaten bu maçta şans benim yanımdaydi . ilk oynadiğimiz bölümde 1-0 öne geçmiştin fakat sonra kaleciye verdiğin geri pas bana geri döndü ve topu ağlara gönderdim . tam o sirada bağlanti kesildi . sonra en baştan oynamaya karar verdik . ve 3-3 ten sonra mücadelenin son dakikalari yaklaşirken dördüncü golü attim . uzun zamandir son dakikalarda maç çevirmiyordum . belki de bu benim için bir ilk oldu . çoğu zaman son dakikalarda yediğim goller ile sahadan boynu büyük ayrilan taraf ben olurken bu gece şeytanin bacağini kırdım . sağlik olsun kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi . önümüzde daha bir çok maç olacak ve şu anda kaybettiğin puanlarin telafisi mutlaka olacaktir . kalan maçlarinda başarilar dilerim

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 16 Aralık 2006, 22:50:42 »

hakikaten bu maçta şans benim yanımdaydi . ilk oynadiğimiz bölümde 1-0 öne geçmiştin fakat sonra kaleciye verdiğin geri pas bana geri döndü ve topu ağlara gönderdim . tam o sirada bağlanti kesildi . sonra en baştan oynamaya karar verdik . ve 3-3 ten sonra mücadelenin son dakikalari yaklaşirken dördüncü golü attim . uzun zamandir son dakikalarda maç çevirmiyordum . belki de bu benim için bir ilk oldu . çoğu zaman son dakikalarda yediğim goller ile sahadan boynu büyük ayrilan taraf ben olurken bu gece şeytanin bacağini kırdım . sağlik olsun kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi . önümüzde daha bir çok maç olacak ve şu anda kaybettiğin puanlarin telafisi mutlaka olacaktir . kalan maçlarinda başarilar dilerim

kardeşim benimhiç bişansım yok bu ligde çok zor 3 hafatada 3 puan bile alamadım daha ne olsunnn

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #22 : 16 Aralık 2006, 22:55:50 »
ümitsizliğe kapılma beckham . daha önümüzde uzun bir maraton var . ve ben inaniyorum ki çok iyi yerlere geleceksin . sende o yetenek ve kapasite var . yeterki inan ve hiç bir zaman umudunu yitirme .

Çevrimdışı vuducini

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 4
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 16 Aralık 2006, 22:57:18 »
cameron 2 - 3 hırvatistan

benim goller 2 klasnic 1 balaban..

tugay kardeşim maç sonunu beklemeden çıktıgı için ss alamadım.. neden cıktıgını sordugumda cvp gelmedi.
onun golleri bilmiyorum dubala mı ne attı onun gibi bişiy işte.. >:( >:(