İNGİLTERE 5 - 3 ARJANTİN90 . DAKİKADA BEŞİNCİ GOLÜ ATTİĞİM ANDA BAĞLANTİYİ KESMENE OLDUKÇA SİNİRLENDİM BECKHAM . DAHA ÖNCE HİÇ BİR TURNUVADA BÖYLE YAPMİYORDUNUZ . ŞİMDİ PRİNT ALMAK ZORUNLU OLUNCA YENİ Mİ ÇİKTİ BU ? SENDEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM KARDEŞİM . BAĞLANTİYİ SEBEPSİZ YERE KESMEDİN SANİRİM DEĞİL Mİ ? GOLLER : 4 ROONEY1 OWEN KART YOK
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Aralık 2006, 22:15:33İNGİLTERE 5 - 3 ARJANTİN90 . DAKİKADA BEŞİNCİ GOLÜ ATTİĞİM ANDA BAĞLANTİYİ KESMENE OLDUKÇA SİNİRLENDİM BECKHAM . DAHA ÖNCE HİÇ BİR TURNUVADA BÖYLE YAPMİYORDUNUZ . ŞİMDİ PRİNT ALMAK ZORUNLU OLUNCA YENİ Mİ ÇİKTİ BU ? SENDEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM KARDEŞİM . BAĞLANTİYİ SEBEPSİZ YERE KESMEDİN SANİRİM DEĞİL Mİ ? GOLLER : 4 ROONEY1 OWEN KART YOK HAMZA ABİ YAW 30 ŞUT ÇEKTİM 20 İ KALEYİ TUTTU 3 GOL OLDU SEN 13 CİVARI ŞUT ÇEKTİN 7 Sİ KALAEYİ BULDU 5 GOL OLDU TOP HEP BENDE OYUN BENDE SKOR SENDE YAW
NE YAPIYOSAN YAP İSTERSEN MODLUKTAN AT BİLEREK ÇIKTIM MAÇTAN
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 16 Aralık 2006, 22:24:50NE YAPIYOSAN YAP İSTERSEN MODLUKTAN AT BİLEREK ÇIKTIM MAÇTAN beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarılman ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Aralık 2006, 22:38:19Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 16 Aralık 2006, 22:24:50NE YAPIYOSAN YAP İSTERSEN MODLUKTAN AT BİLEREK ÇIKTIM MAÇTAN beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarılman ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim kardeşim bende öyle bişey demedim saten bilerek çıkıtığımı ve istersen modluktan atabileceğini söyledim bide ben her zman yenildiğim kişiye "tbr" vb.. sözlerel başarısını kutlamıştırım ama bu maç beni çok yordu ve çok sinirlendirdi bda bana koydu tabki bide ilk maçtaki senin attığın golde ben savunmadın mallığı beni sinir etttin ikinci maçta ilk goli senin atman sonra 3-3 ken 4-3 hadi neysemde 5-3 olduğu an o gol saten çok büyük hatamvardı sana al at dedim sende attım böyle oldu yani
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 16 Aralık 2006, 22:42:09Alıntı yapılan: Hamza - 16 Aralık 2006, 22:38:19Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 16 Aralık 2006, 22:24:50NE YAPIYOSAN YAP İSTERSEN MODLUKTAN AT BİLEREK ÇIKTIM MAÇTAN beckham ben seni sadece maç sonlarinda rakibine daha saygili davranman gerektiği için uyardim . bunun modluktan çikarılman ile hiç bir alakasi yok . daha öncede söylediğim gibi maç sonunda yenilen taraf olabilirsin fakat ne olursa olsun senden bir tebrik mesaji beklerdim canım kardeşim . bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum . olan oldu artik . büyütmenin bir anlamı yok . bundan sonra daha dikkatli olacağina inaniyorum kardeşim . kalan maçlarinda başarilar dilerim kardeşim bende öyle bişey demedim saten bilerek çıkıtığımı ve istersen modluktan atabileceğini söyledim bide ben her zman yenildiğim kişiye "tbr" vb.. sözlerel başarısını kutlamıştırım ama bu maç beni çok yordu ve çok sinirlendirdi bda bana koydu tabki bide ilk maçtaki senin attığın golde ben savunmadın mallığı beni sinir etttin ikinci maçta ilk goli senin atman sonra 3-3 ken 4-3 hadi neysemde 5-3 olduğu an o gol saten çok büyük hatamvardı sana al at dedim sende attım böyle oldu yani hakikaten bu maçta şans benim yanımdaydi . ilk oynadiğimiz bölümde 1-0 öne geçmiştin fakat sonra kaleciye verdiğin geri pas bana geri döndü ve topu ağlara gönderdim . tam o sirada bağlanti kesildi . sonra en baştan oynamaya karar verdik . ve 3-3 ten sonra mücadelenin son dakikalari yaklaşirken dördüncü golü attim . uzun zamandir son dakikalarda maç çevirmiyordum . belki de bu benim için bir ilk oldu . çoğu zaman son dakikalarda yediğim goller ile sahadan boynu büyük ayrilan taraf ben olurken bu gece şeytanin bacağini kırdım . sağlik olsun kardeşim . sana daha öncede söylediğim gibi . önümüzde daha bir çok maç olacak ve şu anda kaybettiğin puanlarin telafisi mutlaka olacaktir . kalan maçlarinda başarilar dilerim