Gönderen Konu: Nintendo oyun keyfini artırıyor  (Okunma sayısı 584 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Nintendo oyun keyfini artırıyor
« : 31 Temmuz 2007, 21:11:15 »
Nintendo, yeni oyun ve oyun keyfini müthiş bir eğlenceye dönüştürecek olan aksesuarlarıyla, yine 7’den 70’e herkesin elinden düşmeyecek.


Nintendo tutkunları Wii için geliştirilmiş ‘Wii Fit™’le aerobik yaparken, oyun dünyası ile yeni tanışanlar ise ‘Vision Training’ ile bilgisayar ve teknoloji kullanmaktan yıpranan gözlerini güçlendirecek.

Nintendo Wii ve DS, oyun tutkunlarını yepyeni ürünleriyle tanıştırdı. E3 Media & Business Summit toplantısında yeni ürünlerinin tanıtımını yapan Nintendo, yeni oyun ve aksesuarlarıyla oyuncu kitlesini genişletmeye devam ediyor. DS Lite ve Wii ile oyun ve oyuncu anlayışını değiştiren Nintendo’nun Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime de gelişme ile ilgili olarak, “Wii Sports ve BrainTraining gibi oyunlar, insanı anında eğlenceyle tanıştırıyor. Bu temel üzerine yeni oyun ve aksesuarlar ekleyerek eğlence tabanımızı herkes için daha çekici hale getirdik, herkesi oyun dünyasının bir ferdi yaptık” dedi.

Oturma odaları spor salonuna döndü! : Wii Fit™

Wii Sports™ ve Wii Remote™ ile evlere golf vuruşları ve tenis servislerini getiren Nintendo, şimdi de Wii Fit™ ve Wii Balance Board (Denge Tahtası) ile oturma odalarını fitness salonuna dönüştürüyor. Tüm aile fitness için biraraya gelirken, Wii Menü’den sonuç ve gelişimlerini de birbirleriyle paylaşabilecekler.

Her aile ferdinin vucüdundaki yağ ve kas oranını ölçerek kişiye özgü egzersiz programları oluşturan WiiFit, oyun kumandasında da devrim yaratıyor. Kullanıcılar, Wii Fitness’i de içeren Wii Balance Board üzerinde durduklarında, daha önce hiç yaşamadıkları şekilde vücutlarının her bir noktası vucudün denge merkezinin yer değiştirmesine uygun olarak oyuna bağlanıyor.

Wii Fitness paketinde kalp ritmini düzenleyen 10 dakikalık Aerobik Egzersizleri, Kas Terbiyesi, Yoga Duruşları ve Denge Oyunları başlıkları altında 40 çeşitten fazla antrenman bulunuyor. Wii Fitness’te ayrıca Wii Balance Board kullanılarak Vücut Kitle İndeksi ve Wii Fitness Age ( Wii Fitness Yaşı) gibi günlük testler de yapılabiliyor.

Wii Fit™ 2008 yılının ilk yarısında satışa çıkacak.

Gözünüzden hiçbir şey kaçmaz: Vision Training

Vision Training, dünyada fırtınalar estiren Dr. Kawashima’nın More Brain Training’inden (Daha Fazla Beyin Egzersizi) sonra, kullanıcıların ‘Odaklanma Gücü’nü artıran yeni bir kişisel gelişim yazılımı.

‘Gözlerinle Gerçek Dünyaya Bak’ testleri ile hızlan ve her gün oyna:

Günlük egzersizlerini tamamlayan kullanıcılar, el-göz koordinasyonu, çevresel görüş, dinamik görüş keskinliği, anlık görüş ve göz hareketleri karşılaşmalarına geçiyor ve sonuçları anlaşılması çok kolay grafik ve takvime işliyorlar.
Eğlence ve spor oyunlarındaki el ve göz koordinasyonunu sağlama, tepki zamanı ve çevresel görü yeteneklerini test ederek, ‘Odaklanma Güç’lerini keskinleştirmeleri için geliştirilen Vision Training’in piyasaya çıkış tarihi 15 Kasım
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive

Çevrimdışı J@koß

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 813
  • Puan 1000
  • David ViLLa
    • Profili Görüntüle
Nintendo oyun keyfini artırıyor
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2008, 14:38:57 »
paylaşım için saol