Arkadaşlar bende googleda ve internet sitelrinde yazılar küçüldü herşey tam belli olmuyor. Napabilirim geri büyütmek için. Yardımcı olursanız sevinirim...
Alıntı yapılan: ALLEN67 - 30 Kasım 2006, 21:33:38Arkadaşlar bende googleda ve internet sitelrinde yazılar küçüldü herşey tam belli olmuyor. Napabilirim geri büyütmek için. Yardımcı olursanız sevinirim...Yazi boyutunu büyütmek için internet explorerinin menüsünden görünüme gel . görünümde metin boyutunu göreceksin . metin boyutu en küçüğe gelmiş sanirim . onu istediğin ölçüde büyütebilirsin
göz sağlığınız için yazi boyutunu her zaman büyük tutmanizi tavsiye ederim arkadaşlar . ben şu anda en büyüğünü kullaniyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 30 Kasım 2006, 21:41:21göz sağlığınız için yazi boyutunu her zaman büyük tutmanizi tavsiye ederim arkadaşlar . ben şu anda en büyüğünü kullaniyorum evet bazen mozilla firefox dan açıyorum çok küçük oldugu için bi garip geliyor bana
Hamza abi bende şu an orta boyutta.En büyük aşırı büyük ya yazıalr felan sayfaya sığmıyor. Nasıl idare ediyon?
kardes istersen crt + mosenın tekerlek bolumunden buyultup kucultebilirsin sayfadayken oke