kardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti
Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 11:54:55şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN
şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 31 Ocak 2007, 11:57:02Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 11:54:55şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.
Alıntıkardeşim biraz mantıklı ol sen de yenerdin ametti burada başka orada başka söleme arkadaşım ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki fark dağlar kadar bi turnuva için bunları yapabiliyosan vay halimize burada isteseydim bana zman verin yarın bitiricem maçlarımı deyip bende burada polemik yaratabilirim istediğimi yapardım bu konuyuda bayağı tartışırdık ama bir oyun olduğu için umursamıyorum biri gider biri gelir siteler arasındaki turnuvada ben olsam nolucak olmasam nolucak ben orda birinci olsam elime ne geçicek olmasam elime ne geçicek işte mantıklı düşünme budur kardeşim nese konuyu kapatalım senden biraz anlayış bekledim ama bulamadım birde big kardeşim senin maç sonuçları bölümünde amett: 0 - 3 : big şeklinde yazmışsın maçı yaptıkmı seninle hiç hatırlamıyorum hükmen şeklinde yamzak istediysen yanına hükmen yazsaydon güsl bi davranış olurdu
Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 12:31:44Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 31 Ocak 2007, 11:57:02Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 11:54:55şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma
tilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..
Alıntı yapılan: amett - 31 Ocak 2007, 12:33:56Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 12:31:44Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 31 Ocak 2007, 11:57:02Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 11:54:55şu sözlerinin benim konuşmalarımla hiç alakası yok.seni herkes yener demedik herhalde.seni yenebilirsem puanım eşit olacaktı dedim.zaten artık tartışmama gerek yok ilgim kalamdı bu konuyla.arkadaşlara başarılar diliyorum...TMM KES CÜNEYT KAPAYIN KONUYU BİTMİŞ OLAY YAW DAHANEYİNİ KONUŞUYORSUNUZ BİG SENDE HALDEN ANLA BİRAZ ADAMIN HASTASI VAR YAPAMAYABİLİR İNSALIK HALİ SENİN HASTAN OLSA MAÇINIYAPMASAN BİZSANA LAF ATSAK NE DERDİN beckham mesajlarımı okuduysan neden hükmen alamıyoruz dedikten sonra sözüm sana değil amett dedim.oke nesek apatak konuyu beni daha katmayın bu konuşmalar içine oke tartışmak istemiyom big kardeşim sende öle kendine geri zekalı flalan deme kendine saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz oke kardeşim unutma ben kendime gerizekalı diyecek kadar salak bi adam değilim.tilkinin dediğini görmedinmi.bu mesajı bile yanlış anladıysan diğerlerinide yanlış anlaman çok normal
Alıntı yapılan: big sexykn - 31 Ocak 2007, 22:14:41tilki gibi bir adam maalesef bu siteyi temsil edecek,yazık..big sen yokken o vardı burda bırakta temsil etsin adam hakkıyla çıktı işte banlanma nedenide çok komik