tilki dediğiniz adam bizim sitemizde 5 e giremeyen adama bile üst üste 2 maçta 4-2 ve 5-1 yenildi tilki en az 1 hafta banı haketti harun kardeşim.sitenin kurallarını bilmiyosanız konuşmayın.hamzanın verdiği yetkiyi üyeye hakarette kullandı.bunun cezasını vermedi hamza diğer saygısızlıklarına ceza verdi.bana yaptığı terbiyesizliklere de ceza vermeli ama 3 günde iyidir.amett bende seni sevmiyorum
hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.
Alıntı yapılan: hakan1989 - 01 Şubat 2007, 09:19:42hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil eder
Alıntı yapılan: sony_harun - 01 Şubat 2007, 10:25:09Alıntı yapılan: hakan1989 - 01 Şubat 2007, 09:19:42hamza kardeşim çıkacak bir kişinin yerine beni alırsan sevinirim .siteyi en iyişekilde temsil edecegimi biliyorsun.bencede çıkan olursa hakan girsn bence siteyi en ii şekile temsil ederharun amma döneksin len.bi tuğkan diyosun bi tilki diyosun bi hakan karar ver len, senin yenemediğin adamların girmesini istiyosun galiba ama başkaları yenebiliyor
HARUN KARDEŞ HAKAN BAŞKA Bİ SİTE İLE GİRDİ MALESEF ODA YOK