knka valla bana biri dmeişti devil dedi bana valla
devil dediki çapkino da çekild idedi
Alıntı yapılan: Will Turner - 20 Haziran 2007, 10:36:13devil dediki çapkino da çekild idedi gördüm ya safak ta hükmen yazmış napıcaz
Alıntı yapılan: Nightmare - 20 Haziran 2007, 10:37:36Alıntı yapılan: Will Turner - 20 Haziran 2007, 10:36:13devil dediki çapkino da çekild idedi gördüm ya safak ta hükmen yazmış napıcaz capkinho turnuvadan çekilmiş ise herkes 3-0 hükmen yazacak beyler . aksi takdirde capkinho ile maçini oynayip puan kaybeden katilimcilara haksizlik olur
Zaten öyle olcakta abi bugün akiam çok erken dimi daha gfb_Sero fln var msnde gözükmüyor gfb_SEro big sexy yok abimle ypacaz bykilavuz a dün yapalim dedim başka yerdeymiş orda fifa yokmuş fenerkralda daha indiriordu
Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 10:39:30Alıntı yapılan: Nightmare - 20 Haziran 2007, 10:37:36Alıntı yapılan: Will Turner - 20 Haziran 2007, 10:36:13devil dediki çapkino da çekild idedi gördüm ya safak ta hükmen yazmış napıcaz capkinho turnuvadan çekilmiş ise herkes 3-0 hükmen yazacak beyler . aksi takdirde capkinho ile maçini oynayip puan kaybeden katilimcilara haksizlik olur HAMZA KARDEŞİM BİZ MAÇIMIZI YAPTIK TURNUVADN ÇEKİLDİĞİNİ KENDİ AĞZIYLA DUYALIM KENDİ YAZSIN BURAYA
Alıntı yapılan: Will Turner - 20 Haziran 2007, 10:40:43Zaten öyle olcakta abi bugün akiam çok erken dimi daha gfb_Sero fln var msnde gözükmüyor gfb_SEro big sexy yok abimle ypacaz bykilavuz a dün yapalim dedim başka yerdeymiş orda fifa yokmuş fenerkralda daha indiriordubu akşama kadar tüm müsabakalar oynanmaz ise süreyi biraz daha uzatabiliriz . ama en fazla perşembe günü öğlen saatlerine kadar zaman verebilirim . çünkü perşembe günü site kayitlarini açip oyunsiteniz adına yarişacak olan 5 katilimcimizin adını duyurmak zorundayiz
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 20 Haziran 2007, 10:42:30Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 10:39:30Alıntı yapılan: Nightmare - 20 Haziran 2007, 10:37:36Alıntı yapılan: Will Turner - 20 Haziran 2007, 10:36:13devil dediki çapkino da çekild idedi gördüm ya safak ta hükmen yazmış napıcaz capkinho turnuvadan çekilmiş ise herkes 3-0 hükmen yazacak beyler . aksi takdirde capkinho ile maçini oynayip puan kaybeden katilimcilara haksizlik olur HAMZA KARDEŞİM BİZ MAÇIMIZI YAPTIK TURNUVADN ÇEKİLDİĞİNİ KENDİ AĞZIYLA DUYALIM KENDİ YAZSIN BURAYA evet henüz capkinho turnuvadan çekildiğini söylemedi zaten . bakalim aslı varmı bunun