Gönderen Konu: BİGSEXY ' NİN KARŞILAŞMALARI VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 11558 defa)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
BİGSEXY ' NİN KARŞILAŞMALARI VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #72 : 02 Nisan 2007, 19:52:45 »
hamza anlaşılan tilkinin korkudan etekleri tutuştu amacı sitenin iyiliği değil bireysel anlaşılan
ya kardeş bu kadar tantana yapacaksan al sen katıl be senle uğraşamıycam ben hamza istersen beni çıkartıp yerime bunu koyabilirsin takıma

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 02 Nisan 2007, 19:54:31 »
klasik laflar bunlar benden bu kadar korkma al senin olsun, istediğin olsun bakalım bu siteyi senin gibi biri temsil edeceği için üzgünüm

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #74 : 02 Nisan 2007, 20:00:33 »
HAMZA ELEMELER İÇİN VERİLEN SÜRE BELLİYDİ BAŞKALARINA TORPİL YAPIYOSUN GENE

BİŞEY DAHA İSTİCEM RÜTBEMİ NORMAL ÜYE YAPARMISIN

sen bilirsin kardeşim . yapiyorum hemen ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #75 : 02 Nisan 2007, 20:03:05 »
klasik laflar bunlar benden bu kadar korkma al senin olsun, istediğin olsun bakalım bu siteyi senin gibi biri temsil edeceği için üzgünüm

cüneyt kardeşim son bir karar ver istersen . kalan üç maçini oynamak istiyorsan bu geceye kadar süren var . bunu istemiyorsan fifazamnı adına yeniden kayit yaptirabilirsin ;)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 02 Nisan 2007, 20:06:20 »
yapıcam maçlarımı nasıl osla kazanamam bazıları da bunu istiyo zaten

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 02 Nisan 2007, 20:09:11 »
HAMZA LÜTFEN BİGE BİŞEY DE BEN DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BUNDAN SONRA RELAX OLACAM TARTIŞMAYACAM KİMSEYLE TABİ BANA SATAŞAN OLURSA ONU BİLEMEM BİGLE SEN GÖRÜŞ GEREKENİ SÖYLE BEN BİRİNE BİŞEY DEDİMMİ HEMEN BANA KIZIYOSUN BİRİ BANA BİŞEY DEDİMİ SUSUYOSUN BUNUN NEDENİ NEDİR

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #78 : 02 Nisan 2007, 20:14:39 »
HAMZA LÜTFEN BİGE BİŞEY DE BEN DAHA FAZLA TARTIŞMAK İSTEMİYORUM BUNDAN SONRA RELAX OLACAM TARTIŞMAYACAM KİMSEYLE TABİ BANA SATAŞAN OLURSA ONU BİLEMEM BİGLE SEN GÖRÜŞ GEREKENİ SÖYLE BEN BİRİNE BİŞEY DEDİMMİ HEMEN BANA KIZIYOSUN BİRİ BANA BİŞEY DEDİMİ SUSUYOSUN BUNUN NEDENİ NEDİR

gürkan kardeşim öncelikle sana şunu söylemek istiyorum ki bu sitede hiç birinizi diğerinizden üstün görmüyorum . sen ya da bigsexy , ya da harun veya cemal .. hepiniz benim gözümde aynisiniz . ben sana tepki gösterdiğim zamanlarda demek ki o tepkiyi almayi hak ediyormuşsun . kimseye de gereksiz bir şekilde tepki gösterip üzmek istemem elbette . fakat bazen çizmeyi gerçekten aşiyorsun . burada bigsexy ' nin kalan üç maçini oynayip ilk 5 ' e girmesi seni neden bu kadar rahatsiz ediyor , anlamiş değilim . siteler arasi fifa 07 turnuvasinda asıl önemli olan oyunsiteniz.com ' un başarisi değil mi ? eğer cüneyt , sitemizi senden daha iyi temsil edecekse ona neden engel olalim . lütfen davranişlarinda biraz daha ölçülü ol

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 02 Nisan 2007, 20:17:10 »

gürkan kardeşim öncelikle sana şunu söylemek istiyorum ki bu sitede hiç birinizi diğerinizden üstün görmüyorum . sen ya da bigsexy , ya da harun veya cemal .. hepiniz benim gözümde aynisiniz . ben sana tepki gösterdiğim zamanlarda demek ki o tepkiyi almayi hak ediyormuşsun . kimseye de gereksiz bir şekilde tepki gösterip üzmek istemem elbette . fakat bazen çizmeyi gerçekten aşiyorsun . burada bigsexy ' nin kalan üç maçini oynayip ilk 5 ' e girmesi seni neden bu kadar rahatsiz ediyor , anlamiş değilim . siteler arasi fifa 07 turnuvasinda asıl önemli olan oyunsiteniz.com ' un başarisi değil mi ? eğer cüneyt , sitemizi senden daha iyi temsil edecekse ona neden engel olalim . lütfen davranişlarinda biraz daha ölçülü ol
BEN ZATEN KAVGA MERAKLISI DEĞİLİM BENİ KIZDIRAN ŞEY BİGİN ZAMANINDA MAÇLARINI YAPMAYIP BU VAKİTTEN SONRA YAPMAK İSTEMESİ HERKES ZAMANINDA YAPTI AMA BİG ELEME BİTTİKTEN NE KADAR SORNA GELMİŞ MAÇ YAPCAM DİYO >:(

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #80 : 02 Nisan 2007, 20:29:25 »

BEN ZATEN KAVGA MERAKLISI DEĞİLİM BENİ KIZDIRAN ŞEY BİGİN ZAMANINDA MAÇLARINI YAPMAYIP BU VAKİTTEN SONRA YAPMAK İSTEMESİ HERKES ZAMANINDA YAPTI AMA BİG ELEME BİTTİKTEN NE KADAR SORNA GELMİŞ MAÇ YAPCAM DİYO >:(

bigsexy ' e kalan üç maçini da kazandiği takdirde ilk 5 ' e girebileceği için ekstradan 1 gün süreyi ben verdim kardeşim . şayet çifte standart uyguladiğimi düşünüyorsan tamamen yaniliyorsun . nitekim sen toplamda 15 maç yaptin ve 25 puan topladin , big ise toplamda 12 maç yapti ve sanirim 18 puan topladi . yani senden üç maçi eksik ve kalan üç maçini da oynadiği takdirde puan olarak seni geçiyor ve elemelerde ilk 5 ' e adını yazdirarak oyunsiteniz.com ' u temsil etmeye hak kazaniyor . daha öncede söylediğim gibi bu turnuvada asıl önemli olan kişisel başari değil , takım başarisi yani oyunsitenizin başarisi . eğer cüneyt kardeşimiz sitemizi senden daha iyi temsil edecekse buna neden izin vermeyelim . lütfen bu konuyu daha fazla uzatma kardeşim . sana cevap vermekten yoruldum artik 

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 02 Nisan 2007, 20:51:19 »
big sexy:3-2:fabregas :'( :( :-[

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #82 : 02 Nisan 2007, 20:52:42 »
big sexy:3-2:fabregas :'( :( :-[

niye üzgünsün kardeşim . kazanmişsin işte :D

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle