Osc Çizik Üye
HAMZA BİGE EK SÜRE VERMEN BENCE YANLIŞ HEM BENİM TURNUVA DIŞINDA KALMAMA NEDEN OLABİLİR HEMDE ZATEN TURNUVA SÜREMİZ BELLİYDİ ELEME SÜRESİ BİTTİ YAPTIĞIN BANA KARŞI Bİ HAKSIZLIK EK SÜREYİ GERİ ÇEKMENİ İSTİYORUM
Alıntı yapılan: masumtilki - 02 Nisan 2007, 17:00:29HAMZA BİGE EK SÜRE VERMEN BENCE YANLIŞ HEM BENİM TURNUVA DIŞINDA KALMAMA NEDEN OLABİLİR HEMDE ZATEN TURNUVA SÜREMİZ BELLİYDİ ELEME SÜRESİ BİTTİ YAPTIĞIN BANA KARŞI Bİ HAKSIZLIK EK SÜREYİ GERİ ÇEKMENİ İSTİYORUM gürkan kardeşim , oyunsiteniz.com adına yarişacak 5 katilimcimizi zaten duyurdum ben . bigsexy kalan maçlarini kazansa dahi fifazamanını temsil edecek oke
hamza ilk 5 e girersem oyunsitenizi temsil etmek isterim siz istemezseniz fifazamanıyla girerim elemelere niye katıldım o zaman?tilki sen de korkma
1. zaten dün de maçlarımı yapsaydım aynı konsantre ile oynayacaklardı çünkü herkesin iddaası belliydi.2-İlk 5 belli ama kazansam girerim3-Kazanacağımı sanmaman senin sorunun4-Evet giremezsin diyodum reaperle eşit puanla girdin buda reaperin hamzayı yenememesinden dolayı5-Ben seni daha geçen gün yendim beni ite kaka 3-2 den son dakkalarda 4-3 yenmenden dolayı bu kadar havalanıyosan demekki sen de bi problem var6-İlk 5 e torpille gireceğim yok kazanacağım puanlarla girebilirim ve buna hamza karar verir,sen yine çok konuşmaya başladın üst düzeiy yetkili olayım derken normal üye olma