Gönderen Konu: BİGSEXY ' NİN KARŞILAŞMALARI VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 11556 defa)

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
BİGSEXY ' NİN KARŞILAŞMALARI VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #108 : 03 Nisan 2007, 16:01:59 »
BIG SEXY:4-3:DEVIL
4-1 giden maçtı son dakkada 4-2 den 4-3 oldu ama kazandım

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 03 Nisan 2007, 16:35:40 »
BIG SEXY:4-3:DEVIL
4-1 giden maçtı son dakkada 4-2 den 4-3 oldu ama kazandım

TEBRIKLER BİG

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 03 Nisan 2007, 16:46:27 »
HAMZA ABİ ŞİMDİ NOLCAK SİTEYİ BİGMİ TEMSİL ETCEK LÜTFEN YİNE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOSUN DEMEYİN AMA BENCE Bİ ANKET AÇILMALI BU KONU HAKKINDA ÇÜNKÜ BİG SON MAÇLARINI YAPARKEN RAKİPLERİ RAHAT VE RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR BENCE ANEKT AÇILSIN DİYORUM BEN BİG LÜTFEN SENDE BU KONUDA BANA LAF ATMA BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖLÜYORUM

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 03 Nisan 2007, 16:55:07 »
HAMZA ABİ ŞİMDİ NOLCAK SİTEYİ BİGMİ TEMSİL ETCEK LÜTFEN YİNE KENDİNİ DÜŞÜNÜYOSUN DEMEYİN AMA BENCE Bİ ANKET AÇILMALI BU KONU HAKKINDA ÇÜNKÜ BİG SON MAÇLARINI YAPARKEN RAKİPLERİ RAHAT VE RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR BENCE ANEKT AÇILSIN DİYORUM BEN BİG LÜTFEN SENDE BU KONUDA BANA LAF ATMA BEN KENDİ DÜŞÜNCEMİ SÖLÜYORUM
Gürkan sana 1 yerde katılıyorm maçlarını bugunlerde yapması yanlış tamam haklısın ama bence bugun deyildi cuma cumartesi pazar günlerinde dahi yapsaydı bigsexy bence ilk 5 e girerdi ztn ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 03 Nisan 2007, 16:57:54 »
Gürkan sana 1 yerde katılıyorm maçlarını bugunlerde yapması yanlış tamam haklısın ama bence bugun deyildi cuma cumartesi pazar günlerinde dahi yapsaydı bigsexy bence ilk 5 e girerdi ztn ;)
KARDEŞİM AMA DÜN YAPTIĞI MAÇLARDA RAKİPLERİ ELEME DIŞINDA OLDUĞU İÇİN YANİ Bİ İDDASI OLMADIĞI İÇİN RASTGELE OYNAMIŞ OLABİLİR DİMİ İSTER İSTEMEZ Bİ REHAVET ÇÖKER RAKİPLERİNİN ÜZERİNE DOĞRU DEĞİLMİ BEN BUNU ANLATMAK İSTİYORUM İŞTE;)
ZATEN BİG SON MAÇINI BUGÜN YAPMIŞ YANİ HAMZA BU DURUMDA BİGE 1 DEĞİL 2 GÜN EK SÜRE VERMİŞ OLUYO OLCAK İŞMİ BU ÇİFTE STANDART AÇALIM Bİ ANKET SİTEDEKİ DİĞER USERLERDE FİKİRLERİNİ BELİRTSİN ÇOĞUNLUĞUN İSTEĞİNE GÖRE BELİRLENSİN HERŞEY
ŞİMDİ DİYECEK BU BİG SEN KENDİNİ DÜŞÜNÜYON SİTEYİ DÜŞÜNMÜYOM SİTEYİDE DÜŞÜNÜYORUM KENDİMİDE SONUÇTA BEN O KADAR UĞRAŞTIM KONSANTRE OLDUM TURNUVAYA ODAKLANDIM ŞİMDİ KATILAMIYCAM VE TÜM UMUTLARIM BOŞA GİDECEK
HEM BİG CUMA CUMARTESİ PAZAR BOŞ DURACAĞINA YAPSAYDI MAÇLARINI 3 GÜNDE YAPAMADIMI 4 MAÇI

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #113 : 03 Nisan 2007, 17:30:58 »
gurkan kardesm sana 2 yerde katiliyorum 1.si big maclarini yapmaliyd herkes gel dedi yalvardi o kendi itstegi ile yapmad 2. side harun devil sonra mertle yaptigi maclarda hepsi olesine oynamis olabilirer cunku hepsi garanti cikamicaklardi oda var ondan yani olabilir ama bigind e hakli oldgu konular olabilirrr
bence bu 2 si bi mac yapsi n   kazann alsinnn

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 03 Nisan 2007, 17:53:52 »
gurkan kardesm sana 2 yerde katiliyorum 1.si big maclarini yapmaliyd herkes gel dedi yalvardi o kendi itstegi ile yapmad 2. side harun devil sonra mertle yaptigi maclarda hepsi olesine oynamis olabilirer cunku hepsi garanti cikamicaklardi oda var ondan yani olabilir ama bigind e hakli oldgu konular olabilirrr
bence bu 2 si bi mac yapsi n   kazann alsinnn
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM AYNI FİKİRLERİ PAYLAŞOYORUZ BİGİN HAKLI OLDUĞU HERHANGİ BİR KONU OLDUĞUNU SANMIYORUM VARSA SÖLESİN YANİ
AYRICA HERKES YALVARMIŞ O YAPMAMIŞ O ZAMAN ŞİMDİ NEDEN EK SÜRE ALDIKİ BÖYLE BİŞEY ÇOK ANLAMSIZ HAMZA DUY LÜTFEN BUNLARI VE HATANI ANLA ARTIK ;)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 03 Nisan 2007, 17:59:48 »
bence de masumtilki  VS  bigsexi maçı oynansın
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 03 Nisan 2007, 18:02:18 »
benim pazar günü 4 maçım vardı ve o zamana kadar o arkadaşların iddaalı olup olmadığı belirlendi.nightmare ikincilik için kazanmak zorundaydı ve iddaalı çıktı.harun,mert ve deville pazar günü oynasam yine onların yine iddaaları yoktu çünkü onlarında puan durumu belirlenmişti.yani harun ,mert ve devil zaten maçlarının çoğunu yapmış ve iddaaları belirlenmişti bu nedenle pazar günü ile pazartesi günü arasında fark yok pazartesi  maçları yapmamda kesinlikle sorun yok...
maçları pazar yapmamamın sebebi de babamın o gün izin vermemesi ama dediğim gibi pazarda maçımı yapsam iddaaları aynı pazartesi yapsam da iddaaları aynıydı.4. maçın bugüne sarkmış olmasının nedeni dün devil gelmedi.Ama tilkinin bu hareketleri yapacağını biliyorum zaten diyecek sözüm yok!!!

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 03 Nisan 2007, 18:02:31 »
bence de masumtilki  VS  bigsexi maçı oynansın
bana uyar kardeşim ;) kimseden korkmuyorum ben hamza şuan sitede değil gelince bakar ama sonuç olarak son söz onundur ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 03 Nisan 2007, 18:05:33 »
benim pazar günü 4 maçım vardı ve o zamana kadar o arkadaşların iddaalı olup olmadığı belirlendi.nightmare ikincilik için kazanmak zorundaydı ve iddaalı çıktı.harun,mert ve deville pazar günü oynasam yine onların yine iddaaları yoktu çünkü onlarında puan durumu belirlenmişti.yani harun ,mert ve devil zaten maçlarının çoğunu yapmış ve iddaaları belirlenmişti bu nedenle pazar günü ile pazartesi günü arasında fark yok pazartesi  maçları yapmamda kesinlikle sorun yok...
maçları pazar yapmamamın sebebi de babamın o gün izin vermemesi ama dediğim gibi pazarda maçımı yapsam iddaaları aynı pazartesi yapsam da iddaaları aynıydı.4. maçın bugüne sarkmış olmasının nedeni dün devil gelmedi.Ama tilkinin bu hareketleri yapacağını biliyorum zaten diyecek sözüm yok!!!

KARDEŞİM BABAN İZİN VERMEMİŞ TAMAM AMA SENDE ADAM GİBİ CUMA VE CUMARTESİ BİTİRSEYDİN YA BENİM MAÇARIM CUMA VE CUMARTESİ BİTTİ TEK PAZAR GÜNÜ HAMZAYLA MAÇIM KALDI O MAÇIN PAZARA SARKMASININ SEBEBİDE HAMZANIN İŞİNİN ÇIKMASI YOKSA O MAÇIDA O GÜN BİTİRMİŞTİK TABİ BUNDA HAMZAYA SUÇ ATMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN ÇÜNKÜ BİG HERŞEYİ YANLIŞ YERLERE ÇEKİYO SONUÇTA SENİN YAPTIĞIN NORMALİN DIŞINDA BİŞEY BENCE BUNA ÜYELER KARAR VERSİN AMA SONUÇ OLARAK SON SÖZ HAMZANIN Bİ ALTERNATİF DAHA VAR O DA FABREGAS VE CEMALİN DEDİĞİ 3 MAÇ

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 03 Nisan 2007, 18:08:23 »
verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..
konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap ver