verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap ver
Alıntı yapılan: big sexy - 03 Nisan 2007, 18:08:23verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap verBEN İDDASIZ DERKEN GÜÇSÜZ ANLAMINDA DEMİYORUM İDDASIZ DERKEN SENLE YAPACAKLARI MAÇLARI KAZANSALAR BİLE HİÇBİRİNİN İŞİNE YARAMAYACAK DİYORUM HARUN 3 PUAN ALSA BİLE İLK BEŞE GİREMİYODU MERT VE DEVİLDE AYNI ŞEKİLDE ANLADINMI ŞİMDİ
Alıntı yapılan: masumtilki - 03 Nisan 2007, 18:14:09Alıntı yapılan: big sexy - 03 Nisan 2007, 18:08:23verdiğin cevap politik ve kaçamak bir cevap benim önemle dediğim şeye hiç birşey dememişsin 3 maç yapsak senin işine yarar tabi çünkü kaybedecek birşeyin yok ve ben maçları yapmam desem hemen kaçıyo korkak diyeceksin çünkü 3 maçı yapmak zorundasın..konuyu başka yere çekme ve rakipleri iddaasız çıktı sözüne verdiğim cevaba cevap verBEN İDDASIZ DERKEN GÜÇSÜZ ANLAMINDA DEMİYORUM İDDASIZ DERKEN SENLE YAPACAKLARI MAÇLARI KAZANSALAR BİLE HİÇBİRİNİN İŞİNE YARAMAYACAK DİYORUM HARUN 3 PUAN ALSA BİLE İLK BEŞE GİREMİYODU MERT VE DEVİLDE AYNI ŞEKİLDE ANLADINMI ŞİMDİe tamam işte pazar yapsaydım da öyle olacaklardı