GELDİM HUKMEN YAZMAYIN
knuckless kardeşim maçların var çok geç geldin benim senle var ama nasıl yapıcaz anca yarına bugün yapmam imkansız yarına yapın oke maçlarını yarına yap bu akşam bulursanda yap takip et yarın seninle kesin yapalım maçımızı ama saat 4 gibi burda ol
Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 22:25:29Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 19:34:04Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 19:17:56Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 18:02:57SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN shen k3s bi kre cemal yeniyorum q+w ypyon diyon sonr.+w siz oynyorm bu seferde cok pas ypyon diyon smdide yensem cok sut cekyon dersn xD LAN APTAL ADAM BEN CORNER BUGU YAPARKEN OYUNDAN CIKIP AGLAMIYOMUYDUN NIYE YAPIYON FLN DIYE NE CABUK UNUTTUN SENIN OYUN TARZIN DEFANSTA TOP CEVIRIM QW YAPMAK BASKA BI BOK DEIL NESE UZATMICAM olm kndn diyon corner bug bhnm yptm q+w bug deil hvadan pas ama snn qbi bebeler anlams q+w ypmadanda ynlnce cok pas ypmyomsm her sman ynyom her zmnda bin bir sey uyduryon sen cok albeni yiyon herhalde albeni bahanesi cok xD ne herzamanı lan topıtop oynadıgımız ılk 2 macı ben kazandım
Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 19:34:04Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 19:17:56Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 18:02:57SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN shen k3s bi kre cemal yeniyorum q+w ypyon diyon sonr.+w siz oynyorm bu seferde cok pas ypyon diyon smdide yensem cok sut cekyon dersn xD LAN APTAL ADAM BEN CORNER BUGU YAPARKEN OYUNDAN CIKIP AGLAMIYOMUYDUN NIYE YAPIYON FLN DIYE NE CABUK UNUTTUN SENIN OYUN TARZIN DEFANSTA TOP CEVIRIM QW YAPMAK BASKA BI BOK DEIL NESE UZATMICAM olm kndn diyon corner bug bhnm yptm q+w bug deil hvadan pas ama snn qbi bebeler anlams q+w ypmadanda ynlnce cok pas ypmyomsm her sman ynyom her zmnda bin bir sey uyduryon sen cok albeni yiyon herhalde albeni bahanesi cok xD
Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 19:17:56Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 18:02:57SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN shen k3s bi kre cemal yeniyorum q+w ypyon diyon sonr.+w siz oynyorm bu seferde cok pas ypyon diyon smdide yensem cok sut cekyon dersn xD LAN APTAL ADAM BEN CORNER BUGU YAPARKEN OYUNDAN CIKIP AGLAMIYOMUYDUN NIYE YAPIYON FLN DIYE NE CABUK UNUTTUN SENIN OYUN TARZIN DEFANSTA TOP CEVIRIM QW YAPMAK BASKA BI BOK DEIL NESE UZATMICAM
Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 18:02:57SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN shen k3s bi kre cemal yeniyorum q+w ypyon diyon sonr.+w siz oynyorm bu seferde cok pas ypyon diyon smdide yensem cok sut cekyon dersn xD
SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 22:50:41Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 22:25:29Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 19:34:04Alıntı yapılan: ErDnC - 26 Kasım 2007, 19:17:56Alıntı yapılan: C3MALAKKo - 26 Kasım 2007, 18:02:57SENDE OYLE OYNADIGIN ICIN shen k3s bi kre cemal yeniyorum q+w ypyon diyon sonr.+w siz oynyorm bu seferde cok pas ypyon diyon smdide yensem cok sut cekyon dersn xD LAN APTAL ADAM BEN CORNER BUGU YAPARKEN OYUNDAN CIKIP AGLAMIYOMUYDUN NIYE YAPIYON FLN DIYE NE CABUK UNUTTUN SENIN OYUN TARZIN DEFANSTA TOP CEVIRIM QW YAPMAK BASKA BI BOK DEIL NESE UZATMICAM olm kndn diyon corner bug bhnm yptm q+w bug deil hvadan pas ama snn qbi bebeler anlams q+w ypmadanda ynlnce cok pas ypmyomsm her sman ynyom her zmnda bin bir sey uyduryon sen cok albeni yiyon herhalde albeni bahanesi cok xD ne herzamanı lan topıtop oynadıgımız ılk 2 macı ben kazandım cemal eger admsn gel 1 aylına imazsına yplm !
bugün yapmam imkansız yarın yazılım var ödevime bakmak için girdim işlerimi halediyim dedim şimdi yatıyorum kusura bakma 4-5 gibi msnde ol yarın