Gönderen Konu: !!! DEV FİNAL !!!  (Okunma sayısı 9340 defa)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #48 : 09 Mayıs 2007, 22:44:41 »
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.
big sexynin yerine yedek girse  olmaz mi ??   
yakamozzz

Çevrimdışı mertfenerim

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 5
  • ..::^^^мєят ¢αη ρσℓαт^^^::..
    • MSN Messenger - mertfenerim@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #49 : 09 Mayıs 2007, 22:45:27 »
ben girebilirmiyim??

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #50 : 09 Mayıs 2007, 22:53:06 »
bu arada bigsexy i ben uzun zamandır göremiyorum.ben hergün en az 7 -8 saat online ve hiç göremedim.gelmesse mac 3-0 bana yazılır ins..sonra bi bahane bulmayın.

13 mayis Pazar akşamına kadar bigsexy topic altindan rakibini bekleyip maç yapmaya hazir olduğunu yazmadiği takdirde seni 3-0 hükmen galip sayacağim kardeşim ;)

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #51 : 10 Mayıs 2007, 12:58:10 »

güvence maci yapalim diye sordum bana su isaretti " ? " yapti ve c.disi oldu   :-\
yakamozzz

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #52 : 10 Mayıs 2007, 13:27:01 »
Ne zaman dedin kardeşim ben msn deyim gel hemen yapalım.

[email protected]

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #53 : 10 Mayıs 2007, 13:49:02 »
tebrikler cemal gerçekten tablo müemmel istatiskleri darmadağan etmişin ;D ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı www.fifazamani.com

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -7
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #54 : 10 Mayıs 2007, 14:01:45 »
Arkadaşlar bestgamer la maça girdik.Oyun her zamanki gibi bestgamer la oynanılacak gibi deildi.Bağlantısı oldu olası sakat bu cocugun.Zaten bestfifa.com ve fifazamani.com bu kişiyi turnuvalara almıyor bu yüzden.Ben bu kişile maçı yapmam.Hükmen verilmesini bekliyorum.

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #55 : 10 Mayıs 2007, 14:07:56 »
bu adamla mac yapilmaz  macin 5dk sinda 1-0  ! öne gectim  8dk sinda teke tek posionda  arakdas macdan cikti kasiyo dedi >:( !!   yemin bile ederim hic kasmadi bende bilyiom kendisi de iyi biliyo!!!  ama  ark. anladiki maci yenemiceni onun icin bu bahaneyi soktu !!.. >:( adamin amaci resmen bu maci hükmen almak  >:( maci yapmak istemiyosa 1-0  galibim !
yakamozzz

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #56 : 11 Mayıs 2007, 17:20:44 »

Bestgamer - Güvenç karşılaşmasinin 9 . dakikasinda best'in 1-0 önde olmasina rağmen oyundan görüntü yavaş diye ayrilan güvenç , müsabakanın kendisine , bağlantinin iyi olmamasini gerekçe göstererek , hükmen verilmesini istemesi oldukça gülünç bir durum gerçekten . tüm bunlarin yaninda uzun zamandir tanidiğim ve kendisini dost diye bildiğim fifazamanı yöneticisi güvenç'in cemalakko'ya msnde ve hamachide söyledikleri karşısında şok oldum . üstüne üstlük etmiş olduğu küfürlerin iftira olduğunu söyleyen güvenç kabahatini yine bir kabahat ile örtmeye çalişarak kendisini ve sitesini rezil etmiş oldu .

Final Müsabakalarinda böyle bir olayin yaşanmasini hiç birimiz istemezdik . nitekim şampiyonluğumuza ramak kala böyle çirkin bir olayin yaşanmasi oyunsiteniz sakinlerini oldukça üzdü . fakat hiç bir şeyin şampiyonluğumuza gölge düşürmesine izin vermeyeceğim .

Oyunsiteniz.com , final müsabakalarinda oynamiş olduğu ilk iki karşılaşmadan 6 puan toplayip , üçüncü maçinda rakibini 1-0 yenerken , fifazamanı adına yarişan güvençin oyundan çıkip turnuva katilimcilarimiza ağıza alinmayacak küfür ve hakaretlerde bulunmasi bu maçin 3-0 ( hükmen ) bestgamer' a verilmesine sebep olmuştur

Bu alinan skorlar ile Oyunsiteniz.com ikinci kez üst üste siteler arasi fifa 07 turnuvasinda şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasinda ev sahibi site olmaya hak kazanmiştir

Tüm oyunsiteniz.com yarişmacilarini turnuva süresince göstermiş olduklari yüksek performanstan ötürü teker teker kutluyorum

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #57 : 11 Mayıs 2007, 17:42:31 »
SAOL HAMZA KARDEŞİM. OYUNSITENIZ OLARAK BU TURNUVADA BIZLERLE MUCADELE EDEN HERKESI TRBRIK EDIYORUM. VE BİZİM TAKIMIN OYUNCULARINADA GONULDEN TEBRIK EDIYORUM GERCEKTEN HAK EDEREK ALDIK BU KUPAYI..!

Çevrimdışı MaviAtes78

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 3477
  • Kişiliğinizi sakın kaybetmeyin !
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
!!! DEV FİNAL !!!
« Yanıtla #58 : 11 Mayıs 2007, 17:46:48 »
tebrikler OYUNSITENIZ

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE