İLK TUR:CEMALAKKO 5 - 3 KATİLCEMALAKKO 5 - 1 FKYCEMALAKKO 5 - 0 DJ_GFBCEYREK FINAL:CEMALAKKO 7 - 2 KATILYARI FINAL:CEMALAKKO 3 - 0 EKOFİNAL: CEMALAKKO 5 - 1 MANYAK TURKBOYLELIKLE TURNUVAYI YENILGISIZ TAMAMLADIM.. HERKESE TEŞEKKUR EDIYORUM IYI BI ORGANIZASYONDU..
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: manyakturk - 09 Mayıs 2007, 18:35:54valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupaNIKINDENDE BELLI ZATEN NE OLDUGUN
valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupa
EYWALLAH MASUM...
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 09 Mayıs 2007, 18:40:48Alıntı yapılan: manyakturk - 09 Mayıs 2007, 18:35:54valla helal olsun bu siteye cok büyük haksızlıklar yapiyo..cemalla macı yaptım bi kasıyo topu göremiyom bi sürü bos kaleye karsı karsıya atamadım donmaktan...ne diym ben zaten yarı finalde mac yapmadan tur atladınız siz...bize kalmaz bu kupaNIKINDENDE BELLI ZATEN NE OLDUGUN tebrkler cemallo
CEMALAKKO 5 - 1 MANYAKTURK MAC SONUNDA BANA DEMEDIGINI BIRAKMADI HELAL OLSUN NE DIYIM..!