hamza kardeşim bu çeyrek final maçlarında uzatma var mı
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 02 Temmuz 2007, 17:33:11hamza kardeşim bu çeyrek final maçlarında uzatma var mı yok kardeşim son gece biter
Alıntı yapılan: mert961 - 02 Temmuz 2007, 17:13:52anketten bişy çıkmaz açıkçası bende fenerkral a katılıyorum yani eski bir turnuva bu kurallar da belli bestfifa boşuna mı ayrıldı o zmn başlarken neyse bugun de odur eğer buraya topic açsaydınız bu kurallar geçerli die o zmn belki olabilirdi ama böyle de olmaz.Ayrıca hamza sana birşey sorcam sence bu sitede anket açmak ne kadar adaletli? sonuçta burası oyunsiteniz ve burdaki çoğu insan da haklıya haksıza bakmadan oyunsiteniz in lehine olan karara oy kullanacaklarını düşünüyorumAYNEN GELIN BIDE SOCCEROYUNDA ANKET ACALIM
anketten bişy çıkmaz açıkçası bende fenerkral a katılıyorum yani eski bir turnuva bu kurallar da belli bestfifa boşuna mı ayrıldı o zmn başlarken neyse bugun de odur eğer buraya topic açsaydınız bu kurallar geçerli die o zmn belki olabilirdi ama böyle de olmaz.Ayrıca hamza sana birşey sorcam sence bu sitede anket açmak ne kadar adaletli? sonuçta burası oyunsiteniz ve burdaki çoğu insan da haklıya haksıza bakmadan oyunsiteniz in lehine olan karara oy kullanacaklarını düşünüyorum
öyle ise maçlarda 90 dk bitince skor ne ise odur 2-2 ise o uzatma yok
Alıntı yapılan: Korsan06 - 02 Temmuz 2007, 17:39:12öyle ise maçlarda 90 dk bitince skor ne ise odur 2-2 ise o uzatma yok ama tek mac nasıl uzatma yok
Alıntı yapılan: kerem - 02 Temmuz 2007, 17:40:04Alıntı yapılan: Korsan06 - 02 Temmuz 2007, 17:39:12öyle ise maçlarda 90 dk bitince skor ne ise odur 2-2 ise o uzatma yok ama tek mac nasıl uzatma yok agam yok işte öyle 5 maçda en çok maç alan diğer turda olcak msl berabre biter 1-1 olcak durum ok
Alıntı yapılan: Korsan06 - 02 Temmuz 2007, 17:41:33Alıntı yapılan: kerem - 02 Temmuz 2007, 17:40:04Alıntı yapılan: Korsan06 - 02 Temmuz 2007, 17:39:12öyle ise maçlarda 90 dk bitince skor ne ise odur 2-2 ise o uzatma yok ama tek mac nasıl uzatma yok agam yok işte öyle 5 maçda en çok maç alan diğer turda olcak msl berabre biter 1-1 olcak durum oktmm kardeş puanlama yanı en cok puanı alan cıkar ok
valla cok büyük haksızlık olmus.turnuvanın ortasında bu kuralın getirilmesine ne gerek var
Osc Çizik Üye
ben simdi macimi yapim mi ??