eet bncede haksızlk var safak yenldi diye hmn kuralmı koyuldu trnuva nsl basladysa ole btsn..!!!!
Hamza HAKSIZLIK GOREMIYORUM DİYORSUNDA BELKİ ONCEDEN BUGLA YENEN ADAM BUGSUZ YENEMEYECEKTI GRUPTA BOLE OLUNCA O ADAMLARA HAKSIZLIK OLUR NİTEKİM BOLECE TUM MACLARIN TEKRARI GELİR TAKDİRİNCE
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: FeNeRKraL - 02 Temmuz 2007, 16:38:53Hamza HAKSIZLIK GOREMIYORUM DİYORSUNDA BELKİ ONCEDEN BUGLA YENEN ADAM BUGSUZ YENEMEYECEKTI GRUPTA BOLE OLUNCA O ADAMLARA HAKSIZLIK OLUR NİTEKİM BOLECE TUM MACLARIN TEKRARI GELİR TAKDİRİNCEbak volkan , 4. kez söylüyorum , grup müsabakalari oynandiği sırada bu kurallar yürürlükte değildi . buglarin kaldirilmasindan en fazla 2 ya da 3 gün geçti . ve bu kurallar uygulanmaya başladiği günden itibaren kimsenin buglari kullanma hakkı kalmadi . bu gereksiz itirazinizi sürdürmeye devam edecek misiniz ?
tamam işte ben de onu diyorum onceden yok ta turnuvanın yarısından sonra kurallar değişmez o zaman bestfifa çekilmezdi turnuvadan bu sayede sizin çıkmanız tehlikede olurdu ama onlar cekilince kurallar yine yururluge girdi _???
Alıntı yapılan: FeNeRKraL - 02 Temmuz 2007, 16:42:52tamam işte ben de onu diyorum onceden yok ta turnuvanın yarısından sonra kurallar değişmez o zaman bestfifa çekilmezdi turnuvadan bu sayede sizin çıkmanız tehlikede olurdu ama onlar cekilince kurallar yine yururluge girdi _???cümlelerini yanliş kuruyorsun fenerkral . Kurallar yine yürürlüğe girdi demişsin fakat bu kurallarimiz 29 haziran günü ilk defa uygulanmaya başladi . bu tarihten itibaren kimseninde bu kurallari çiğneme hakkı bulunmuyor . yeni kurallarimizi uygulamamizin başlıca sebebi , bestfifa.com 'un buglar yasak olmamasindan ötürü turnuvamızdan çekilme karari almasi oldu zaten