saol enes öle şafak isteksizliktendi walla öss den sonra gene ii skorlar almaya başladımşafak sende 12 tane atmşsn sitemizin fark atma profesör doktor doçent i
sir_Safak 12-1 furkan(diego)
arkadaslar neden forumda dev gıbı ımzalar kullanıyorsunuz sayfalarca yazısmalar olusuyor 2 sayfada bıtıcek sey 7-8 sayfa olmus hıcgeregı yok o kadar buyuk resımle ımzanın adı ustunde ımza buustede arkadas kocaman futbolcu resmını koymus dıger arkadas ta alıntı yapmıs resıme oy 1sayfa bıttı
Alıntı yapılan: Nightmare - 25 Haziran 2007, 16:02:04MAÇ SONRASINDA BİR ARKADAŞIMIZA KÜFÜR ETTİ Alıntı yapılan: kemal35 - 25 Haziran 2007, 15:49:49ARKADAŞLAR CEMALİN BANLANMASININ NEDENİ NE şahsen bana
MAÇ SONRASINDA BİR ARKADAŞIMIZA KÜFÜR ETTİ Alıntı yapılan: kemal35 - 25 Haziran 2007, 15:49:49ARKADAŞLAR CEMALİN BANLANMASININ NEDENİ NE
ARKADAŞLAR CEMALİN BANLANMASININ NEDENİ NE
apo u..t.y olma ıstegınde sana destek olmustum ama bu flloodlarından sonra cektım destegımı cok flood yapıon buyuk esım koymus gıbı oluo yanıo
Alıntı yapılan: sir_safak - 25 Haziran 2007, 17:00:14apo u..t.y olma ıstegınde sana destek olmustum ama bu flloodlarından sonra cektım destegımı cok flood yapıon buyuk esım koymus gıbı oluo yanıo bu kadardan bir şey olmaz safak . yapma böyle
Alıntı yapılan: Crime - 25 Haziran 2007, 17:04:32Alıntı yapılan: sir_safak - 25 Haziran 2007, 17:00:14apo u..t.y olma ıstegınde sana destek olmustum ama bu flloodlarından sonra cektım destegımı cok flood yapıon buyuk esım koymus gıbı oluo yanıo bu kadardan bir şey olmaz safak . yapma böyle ya abdullah flood yapma ciddi bi turnuva bu