ne oldu tam anlatsanız..!
HAMZA KARDEŞİM RIDVAN MSNDE YAPRISNIZ MAÇINIZI OKE
Alıntı yapılan: big sexy - 25 Haziran 2007, 15:16:46yorumsuz... açik konuş cüneyt ve sinir işareti yollama bir daha bana
yorumsuz...
Alıntı yapılan: BALLACK - 25 Haziran 2007, 15:18:56Alıntı yapılan: big sexy - 25 Haziran 2007, 15:16:46yorumsuz... açik konuş cüneyt ve sinir işareti yollama bir daha bana hamza kapatalım konuyu big sende boşver konu kapandı
Niqht : 2 ugur : 3maç içerisinde oyunu bu kadar çirkinleştirmenin alemin yok ugur bütün maç kanatlara iniyosun ordan adam geçerek gol atıyosun benim adamlara çarpıyo yada makina işlemiyo beleş gol atıyosun seninle birdaha karşılaşmayız inş çünkü sen oyunu çok çirkinleştiriyosun maçta kaleye bir tane şutun yok ya normal yada adam gibi bir tane atagın yok hep aynı hep... maç içinde çıkııcaktım sıkıntıdan kaçtı denilir diye çıkmadım
Alıntı yapılan: Nightmare - 25 Haziran 2007, 15:22:02Niqht : 2 ugur : 3maç içerisinde oyunu bu kadar çirkinleştirmenin alemin yok ugur bütün maç kanatlara iniyosun ordan adam geçerek gol atıyosun benim adamlara çarpıyo yada makina işlemiyo beleş gol atıyosun seninle birdaha karşılaşmayız inş çünkü sen oyunu çok çirkinleştiriyosun maçta kaleye bir tane şutun yok ya normal yada adam gibi bir tane atagın yok hep aynı hep... maç içinde çıkııcaktım sıkıntıdan kaçtı denilir diye çıkmadım Alıntı yapılan: Nightmare - 25 Haziran 2007, 15:22:02Niqht : 2 ugur : 3maç içerisinde oyunu bu kadar çirkinleştirmenin alemin yok ugur bütün maç kanatlara iniyosun ordan adam geçerek gol atıyosun benim adamlara çarpıyo yada makina işlemiyo beleş gol atıyosun seninle birdaha karşılaşmayız inş çünkü sen oyunu çok çirkinleştiriyosun maçta kaleye bir tane şutun yok ya normal yada adam gibi bir tane atagın yok hep aynı hep... maç içinde çıkııcaktım sıkıntıdan kaçtı denilir diye çıkmadım tebrikler ugur
Alıntı yapılan: mert961 - 25 Haziran 2007, 15:23:39Alıntı yapılan: Nightmare - 25 Haziran 2007, 15:22:02Niqht : 2 ugur : 3maç içerisinde oyunu bu kadar çirkinleştirmenin alemin yok ugur bütün maç kanatlara iniyosun ordan adam geçerek gol atıyosun benim adamlara çarpıyo yada makina işlemiyo beleş gol atıyosun seninle birdaha karşılaşmayız inş çünkü sen oyunu çok çirkinleştiriyosun maçta kaleye bir tane şutun yok ya normal yada adam gibi bir tane atagın yok hep aynı hep... maç içinde çıkııcaktım sıkıntıdan kaçtı denilir diye çıkmadım Alıntı yapılan: Nightmare - 25 Haziran 2007, 15:22:02Niqht : 2 ugur : 3maç içerisinde oyunu bu kadar çirkinleştirmenin alemin yok ugur bütün maç kanatlara iniyosun ordan adam geçerek gol atıyosun benim adamlara çarpıyo yada makina işlemiyo beleş gol atıyosun seninle birdaha karşılaşmayız inş çünkü sen oyunu çok çirkinleştiriyosun maçta kaleye bir tane şutun yok ya normal yada adam gibi bir tane atagın yok hep aynı hep... maç içinde çıkııcaktım sıkıntıdan kaçtı denilir diye çıkmadım tebrikler ugurtebrik ederim uğur