GRUPLAR BELLİ OLMUŞTUR BİRAZDAN GRUPLAR İÇİN FİXTÜRLERİ AÇIKLAYACAĞIM BU ARADA LÜTFEN LİSTEYİ TAM VERMEYEN VE MSN ADRESLERİNİ EKSİK VEREN SİTELER EN KISA ZAMANDA TAMAMLASINLAR
EYW. ABİ ELİMDEN BU GELDİ BU ARADA BİR AN ÖNCE EKSİK SİTELERDE TAMAMLAR İNŞ.
ya beyler kim kimle karşılşacak onuda yazınn yaww ben diyelim oyunsitenizde kimle karşılaşcam
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 25 Haziran 2007, 10:35:18ya beyler kim kimle karşılşacak onuda yazınn yaww ben diyelim oyunsitenizde kimle karşılaşcam ugur kolaysa sen hazırla nu hazırlamak 1-1.5 saat sürer excel den yapıor
Alıntı yapılan: Will Turner - 25 Haziran 2007, 10:39:08Alıntı yapılan: ugur_ugur - 25 Haziran 2007, 10:35:18ya beyler kim kimle karşılşacak onuda yazınn yaww ben diyelim oyunsitenizde kimle karşılaşcam ugur kolaysa sen hazırla nu hazırlamak 1-1.5 saat sürer excel den yapıor ya ne dion yaa tamam ben hazırliim verin bana yetkiyi hazırliim ..ben nasıl kimle yapcammm haytert bişee yaw ne demek istion olm ....ben şimdi grubumda oyunsiteniz var nasıl yapcam onla kiminle yapcamm
Alıntı yapılan: ugur_ugur - 25 Haziran 2007, 10:35:18ya beyler kim kimle karşılşacak onuda yazınn yaww ben diyelim oyunsitenizde kimle karşılaşcam bunun için socceroyun.net yöneticilerinin siteleri adına yarişacak olan oyuncularini duyurmalarini bekliyoruz .