Bak simdi gicik oldum size butun yaptigimiz maclardan alinti aldim ve buyuk hatanizi gorun ve sonrada yok hata falan diye uste cikmaya calismayinBeni şimdi daha iyi anlamışsındır inşallah!!!PUANIMIZ 27 DİR VE 16 MAC YAPMIŞIZDIR HALA YANLIŞ YAPTIĞINIZA İNANMADIYSANIZ SİZE HİÇ BİRŞEY DİYEMİYORUMSaygılarımla!!! (Cronaldo)
HALA BALLACK BOS BOS OTUCEK MSIIN ACABA BU KANITLARIMDAN SONRA YOK MESTGAMER TAMMAM O MACI CIKARSAK YINE HATA YAPTINIZ YA BENDEN OZUR DILEMELISNI SIMDI ASLINDA
Alıntı yapılan: Cronaldo - 28 Haziran 2007, 13:01:10HALA BALLACK BOS BOS OTUCEK MSIIN ACABA BU KANITLARIMDAN SONRA YOK MESTGAMER TAMMAM O MACI CIKARSAK YINE HATA YAPTINIZ YA BENDEN OZUR DILEMELISNI SIMDI ASLINDAcok uzattın ama sende
Sizin yuzunuzden inanmiyorsunuz kardesim inanmiyorsunuzzzzz siz sizde butun suclar dogru duzgun yazdik inanmadiniz yarim saat su skorlarin alintilarini hazrlamaklar gecti sisizn yuzunuzden inanmadiniz bize !!!
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 28 Haziran 2007, 13:05:19Alıntı yapılan: Cronaldo - 28 Haziran 2007, 13:01:10HALA BALLACK BOS BOS OTUCEK MSIIN ACABA BU KANITLARIMDAN SONRA YOK MESTGAMER TAMMAM O MACI CIKARSAK YINE HATA YAPTINIZ YA BENDEN OZUR DILEMELISNI SIMDI ASLINDAcok uzattın ama sende SEN KARISMASANA YA SEN ISINE BAK HADE BIZIM SITENIN PUANINI YANLIS MAC SAYISINI YANLIS HER SEY YANLIS YAZMISLAR HAKKIMIZ YENIYOR VE SAVUNUCAZ
Hamza abi dün omffc de şampion oldum replerimi atarmsın
Alıntı yapılan: Cronaldo - 28 Haziran 2007, 13:06:55Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 28 Haziran 2007, 13:05:19Alıntı yapılan: Cronaldo - 28 Haziran 2007, 13:01:10HALA BALLACK BOS BOS OTUCEK MSIIN ACABA BU KANITLARIMDAN SONRA YOK MESTGAMER TAMMAM O MACI CIKARSAK YINE HATA YAPTINIZ YA BENDEN OZUR DILEMELISNI SIMDI ASLINDAcok uzattın ama sende SEN KARISMASANA YA SEN ISINE BAK HADE BIZIM SITENIN PUANINI YANLIS MAC SAYISINI YANLIS HER SEY YANLIS YAZMISLAR HAKKIMIZ YENIYOR VE SAVUNUCAZtamam kardesim 1 kere yazdınız anladık hala şimdi konusmaya devam ediyosunuz puan durumunda ne yanlıslık yapılmıssa duzeltilecektir...