la inanç kendini ne sanıyon la sen kimsin laa kimsinnnnnnnn...[/quotesenin kaderini çizerim hayatını belirlerim pale
Alıntı yapılan: samed2194 - 28 Haziran 2007, 19:05:04sus lan sus artık...çocuk senin amacın belli şimdi ben sana sövecem beni banlattıracan ama yokk öyle burnundan fitil fitil getirecem senin yawaş yawaş .... pale
sus lan sus artık...
Alıntı yapılan: inanç - 28 Haziran 2007, 19:09:24Alıntı yapılan: samed2194 - 28 Haziran 2007, 19:05:04sus lan sus artık...çocuk senin amacın belli şimdi ben sana sövecem beni banlattıracan ama yokk öyle burnundan fitil fitil getirecem senin yawaş yawaş .... paleTamam İnanç sakin
ben bişey demiyorum yğit sen o bebeye söle.
Alıntı yapılan: ultrAslan54 - 28 Haziran 2007, 18:41:44tayfo sayfalardır samede muhattabımız diilsin diyosun.10 sayfadır kimle muhattap oluon anlamadım ufacık şeyler için kavga etmeye gerek yok arkadaşlar.hepimiz burda eğlence için varız.gerisini s.. edin öpüşüp koklaşın barışın 2 dakika bilgisayar başından uzaklaştık yine artisler türemiş bir anda olum siz susmucak mısınız yoksa biz susturursak kötü olur bir daha konuşamazsın
tayfo sayfalardır samede muhattabımız diilsin diyosun.10 sayfadır kimle muhattap oluon anlamadım ufacık şeyler için kavga etmeye gerek yok arkadaşlar.hepimiz burda eğlence için varız.gerisini s.. edin öpüşüp koklaşın barışın