Gönderen Konu: Galvo lazer fiyatları  (Okunma sayısı 262 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Galvo lazer fiyatları
« : 08 Ağustos 2018, 17:16:10 »
Galvo lazer fiyatları


Galvo lazer fiyatları için lütfen arayınız Necati SARIKAYA

TEL : 0533 713 34 44

Galvo lazer fiyatları için aşağıdaki parametreler çok etkileyicidir.

Eğer iyi bir galvo lazer almayacaksanız paranız boşa gidecektir.

1. Galvo motor teknolojisi; Giotto galvo lazer 615 modelleri artık manyetik motor kullanmaktadır. Bundan dolayı tekrar etme yeteneği sıfır hata ile olmakta ve markalama hızı 60.000 mm / Sn hızlarına çok rahat çıkmaktadır. Toplama cihazlar ise ekranda 20.000 e kadar çalıştığını göstermekte fakat gerçekte 5000 mm/sn hızını geçememektedir. Bu galvo lazer fiyatları için etkendir.

2. Beam Expender Teknolojisi; Giotto 612 modeli ne kadar olan Giotto galvo lazer modelleri 3 axis olarak çalışmaktaydı. Bilindiği üzere galvo lazerler ince malzemeleri kesim amacı ile kullanılmaktadır. Giotto 612 model cihazlar 120 x120 cm alanda kaliteli  kumaş kesebiliyordu. Yeni model giotto 615 galvo lazer ise 140x140 cm kesim yapabilmektedir. Diğer cihazlar tek seferde 60x60 cm kesebilmektedir. Bu galvo lazer fiyatları için etkendir.

3.Optik teknolojisi: giotto galvo lazerin en başarılı olduğu başlık mercek kalitesi, sayısı ve sekronizasyonudur. Yani; lazer gücünüzün 2 katı olması kesim kalitesi ve süresiniz 2 katı anlamına gelmez. örnek vermek gerekirse aynı kişi kör bıçak ile bir odun kesince süre uzar ve kalite kötü olur. Keskin bir bıçak ile kestiğinde ise süre yarı yarıya düşer ve kalite artar. Giotto galvo lazer makinaları toplama galvo lazer markaları ile karşılaştırıldığında 2 kat daha hızlı ve kaliteli kestiği görülmektedir. Bu galvo lazer fiyatları için etkendir.

4. Kaliteli elektronik; giotto galvo lazer makinesi tamamen kendi ürettiğielektronik kartlar ile üretildiğinden lazertüp ve rf ile haberleşme kusursuz ve çok hızlı olur. Bu da kaliteyi artırır.

5. Lazer otomasyon sistemleri:
  Çoğu zaman lazer otomasyonları lazerin eksik kalan teknolojiyi tamamlamak için yapılmış ilave çalışmalardır. Örneğin eğer cihaz geniş ebat tek seferde çalışmıyor ise bu eksikliği lazer kafasını sağa sola taşıyarak yapılır. Bu da kaliteyi düşürür ve hızı artırır. Giotto galvo lazerler geniş ebat çalışabilmektedir.

Eğer toplama bir galvo lazer almak yerine fabrikasyon üretilmiş giotto galvo lazer almanız avantajınıza olacaktır. hemen google da sahibinde galvo lazer aramanız ve markanın giotto galvo lazer olduğundan emin olmanız yeterlidir. En iyi galvo lazer fiyatları için bizleri arayınız.

05337133444

http://www.galvolazerahsap.com