Gönderen Konu: Arkadaşlık Uygulaması Sevince.com  (Okunma sayısı 205 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Arkadaşlık Uygulaması Sevince.com
« : 23 Ocak 2018, 17:52:05 »
Arkadaşlık Uygulaması Sevince.com

Son dönemin en dikkat çeken telefon uygulamaları genelde arkadaşlık uygulamaları olmaktadır. Hal böyle olunca insanlar en iyi arkadaşlık uygulaması hangisi diye soruyor. Bu sorunun yanıtı elbette kişiden kişiye, kullanım amacına göre değişir. Kimi uygulama yalnızca tanıdıklarınızla iletişime geçmeniz üzerine kurulurken, kimisi yeni arkadaşlıklar edinmek üzerine yoğunlaşır. Bugün sizlere arkadaşlık uygulamaları arasına yeni katılan ama oldukça hızlı bir giriş yapan Sevince hakkında bilgi aktaracağız.

Sevince, 2017 yılında kullanıma açılmış olan, Türkiye’nin en iddialı arkadaşlık uygulamaları arasında yer alan ve deneyimli bir ekip tarafından kusursuz bir arka plan çalışması sayesinde ortaya çıkartılmış bir arkadaşlık uygulamasıdır. Sevince, hem tanıdıklarınızla iletişime geçmenize hem de yeni arkadaşlıklar edinmenize olanak sağlar.

IOS ve Android tabanlı akıllı cihazlara ücretsiz bir şekilde indirilen Sevince, profil oluşturduktan sonra hızlıca kullanılabilir. Oldukça basit ama işlevsel bir ara yüze sahip olması sebebiyle, saniyeler içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Kısmet çarkı adı verilen çarkı çevirdiğinizde, belirlemiş olduğunuz mesafeler arasında size en uygun olan kişileri karşınıza getirmekte. Bu kişilerle “beğendim”, “çok beğendim” ya da “beğenmedim” seçeneklerini kaydırarak eşleşme şansınızı arttırabilir ya da eşleşmeyi reddedebilirsiniz.

Birçok insan internet çağıyla beraber yüz yüze konuşma konusuna, özellikle de karşı cinsle, tedirgin yaklaşıyor. Elbette Sevince, öncelikle bir sohbet ortamı yaratması ve insanların tanışmasını sağlamasıyla, çekingenliği ortadan kaldırmak için birebir. Yani önce eşleşir, sohbet eder ve arzu ederseniz yüz yüze buluşursunuz.

Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Sevince, sosyalleşmenizi ve hayatınızı renklendirmenizi sağlayacak bir arkadaşlık uygulamasıdır. Yeni dostluklar, ateşli ilişkiler için Sevince size yoldaş olabilir.

Yapılan araştırmalar kullanıcıların internetten tanışacağı ve sonrasında buluşacağı insanı öncelikle görsel olarak ardından da sohbet esnasında tanımak istediğini belirtiyor. Eğer hem görünüşü hem de sohbeti beğenirse, buluşma olasılığı artıyor. Tam olarak Sevince, kullanıcıların arzularını yerine getiriyor; beğenir, sohbet eder ve dilerseniz buluşursunuz.

2018 arkadaşlık uygulamaları arasında en popülerler arasında henüz şimdiden yerini alan Sevince, ilerleyen süreçte yeni güncellemeler ile kullanıcılarını daha fazla memnun edecekmiş gibi görünüyor.

Site: https://sevince.com
Uygulama: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sevinceapp