5 açılsın olmaz mı
Beyler bence omffc lerde 2 turnuva aynı anda açılsın
beyler acık konusmak sıtıyorum u turnuva bence o kadar ıyı olmamış ffc nın yerını tutmaz cunku 4 kişilik turnuvamı olur ya
Alıntı yapılan: Abdullah - 03 Mart 2007, 21:13:33Beyler bence omffc lerde 2 turnuva aynı anda açılsınYOK 10
Alıntı yapılan: яєαρєя - 04 Mart 2007, 12:26:14beyler acık konusmak sıtıyorum u turnuva bence o kadar ıyı olmamış ffc nın yerını tutmaz cunku 4 kişilik turnuvamı olur ya mini fast futbol cup turnuvalari bölümünü açmamizdaki asıl amacımız , katilimci sayisinin az olduğu ve sürenin kısıtlığı olduğu zamanlarda bile yeni turnuva açılmasini isteyen üyelerimizin açıkta kalmamasini sağlamamizdir . ayrıca fast futbol cup turnuvalarina geç kalip da yedeklerden ffc mize girme fırsati bulumayan üyelerimiz için omffc turnuvalarinin açılmasi oldukça güzel oldu bana kalırsa .
Alıntı yapılan: Hamza - 04 Mart 2007, 12:46:45Alıntı yapılan: яєαρєя - 04 Mart 2007, 12:26:14beyler acık konusmak sıtıyorum u turnuva bence o kadar ıyı olmamış ffc nın yerını tutmaz cunku 4 kişilik turnuvamı olur ya mini fast futbol cup turnuvalari bölümünü açmamizdaki asıl amacımız , katilimci sayisinin az olduğu ve sürenin kısıtlığı olduğu zamanlarda bile yeni turnuva açılmasini isteyen üyelerimizin açıkta kalmamasini sağlamamizdir . ayrıca fast futbol cup turnuvalarina geç kalip da yedeklerden ffc mize girme fırsati bulumayan üyelerimiz için omffc turnuvalarinin açılmasi oldukça güzel oldu bana kalırsa . hamza sen onu bırakta 2 tane aynı anda açılması güzel fikir deil mi
Alıntı yapılan: Abdullah - 04 Mart 2007, 12:48:33Alıntı yapılan: Hamza - 04 Mart 2007, 12:46:45Alıntı yapılan: яєαρєя - 04 Mart 2007, 12:26:14beyler acık konusmak sıtıyorum u turnuva bence o kadar ıyı olmamış ffc nın yerını tutmaz cunku 4 kişilik turnuvamı olur ya mini fast futbol cup turnuvalari bölümünü açmamizdaki asıl amacımız , katilimci sayisinin az olduğu ve sürenin kısıtlığı olduğu zamanlarda bile yeni turnuva açılmasini isteyen üyelerimizin açıkta kalmamasini sağlamamizdir . ayrıca fast futbol cup turnuvalarina geç kalip da yedeklerden ffc mize girme fırsati bulumayan üyelerimiz için omffc turnuvalarinin açılmasi oldukça güzel oldu bana kalırsa . hamza sen onu bırakta 2 tane aynı anda açılması güzel fikir deil mibana kalırsa 2 tane omffc ' yı ayni anda açmamiz yerine normal bir fast futbol cup turnuvasi düzenlememiz daha iyi olur . nitekim omffc turnuvalarini açmamizdaki asıl amacimiz yukarida da belirttiğim gibi zamanın kısıtlı ve katilimci sayimizin az olduğu zamanlarda hiç bir üyemizin açıkta kalmamasini sağlamakti . ama isterseniz bir kez deneyebilirz dediğin gibi