BENCE HAMZA ABİ Most Wanted FAZLA KİŞİDE YOK VE OYUN ÇOK FAZLA KASIYO BEN OYNAMIŞTIM 3-4 KERE ZEVKLİ OLMUYO AMA Need for Speed: Underground 2 ÇOK ZEVKLİ OLUYO YANİ BENCE Need for Speed: Underground 2 TURNUVASI YAPALIM 2 CD Lİ BİR OYUN HERKZDE VARDIR BENCE
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Ocak 2007, 19:06:22BENCE HAMZA ABİ Most Wanted FAZLA KİŞİDE YOK VE OYUN ÇOK FAZLA KASIYO BEN OYNAMIŞTIM 3-4 KERE ZEVKLİ OLMUYO AMA Need for Speed: Underground 2 ÇOK ZEVKLİ OLUYO YANİ BENCE Need for Speed: Underground 2 TURNUVASI YAPALIM 2 CD Lİ BİR OYUN HERKZDE VARDIR BENCE haklisin , most wanted normal oynarken bile bazen yavaşliyor görüntü . online oynayinca iyice kasabilir . fakat underground bu açidan daha iyi . ve oldukça zevkli bir oyun . eğer ilgi olursa en kısa zamanda Underground 2 turnuvalarini açarizbu konuyu takip eden tüm üyelerimizden yorumlarini bekliorm
Alıntı yapılan: Hamza - 12 Ocak 2007, 19:08:19Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Ocak 2007, 19:06:22BENCE HAMZA ABİ Most Wanted FAZLA KİŞİDE YOK VE OYUN ÇOK FAZLA KASIYO BEN OYNAMIŞTIM 3-4 KERE ZEVKLİ OLMUYO AMA Need for Speed: Underground 2 ÇOK ZEVKLİ OLUYO YANİ BENCE Need for Speed: Underground 2 TURNUVASI YAPALIM 2 CD Lİ BİR OYUN HERKZDE VARDIR BENCE haklisin , most wanted normal oynarken bile bazen yavaşliyor görüntü . online oynayinca iyice kasabilir . fakat underground bu açidan daha iyi . ve oldukça zevkli bir oyun . eğer ilgi olursa en kısa zamanda Underground 2 turnuvalarini açarizbu konuyu takip eden tüm üyelerimizden yorumlarini bekliorm SATEN HAMZA ABİ BEN KESİN LİNKLEİRNİDE BULURUM İSTEYEN İNDİRİR VE TURNUVALARA KATILIR SATEN BU ARALAR SİTEMİZDE FİFA DIŞINDA TURNUVA YAPMAMIZ İLGİ DE ARTITIRCAKTIR ÖZELLİKLE YARI YIL TATİLİNDE BU İLGİ 2 KATINA ÇIKACAĞINA İNANIYORUM BİDE BU ARADA FFC 35 AÇCAZMI BUGUN
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Ocak 2007, 19:11:45Alıntı yapılan: Hamza - 12 Ocak 2007, 19:08:19Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 12 Ocak 2007, 19:06:22BENCE HAMZA ABİ Most Wanted FAZLA KİŞİDE YOK VE OYUN ÇOK FAZLA KASIYO BEN OYNAMIŞTIM 3-4 KERE ZEVKLİ OLMUYO AMA Need for Speed: Underground 2 ÇOK ZEVKLİ OLUYO YANİ BENCE Need for Speed: Underground 2 TURNUVASI YAPALIM 2 CD Lİ BİR OYUN HERKZDE VARDIR BENCE haklisin , most wanted normal oynarken bile bazen yavaşliyor görüntü . online oynayinca iyice kasabilir . fakat underground bu açidan daha iyi . ve oldukça zevkli bir oyun . eğer ilgi olursa en kısa zamanda Underground 2 turnuvalarini açarizbu konuyu takip eden tüm üyelerimizden yorumlarini bekliorm SATEN HAMZA ABİ BEN KESİN LİNKLEİRNİDE BULURUM İSTEYEN İNDİRİR VE TURNUVALARA KATILIR SATEN BU ARALAR SİTEMİZDE FİFA DIŞINDA TURNUVA YAPMAMIZ İLGİ DE ARTITIRCAKTIR ÖZELLİKLE YARI YIL TATİLİNDE BU İLGİ 2 KATINA ÇIKACAĞINA İNANIYORUM BİDE BU ARADA FFC 35 AÇCAZMI BUGUN haklisin beckham , yari yil tatilinde Underground turnuvalarini açmamiz iyi olur . ffc 35 ' i ise 2-3 dakika içerisinde açacağim . izlemede kalın
tamam beckham ffc 35 ' i açmadan önce msni açarsan konuşalim üçümüz