Osc Çizik Üye
güzel düşünce ama kardeş 12 -12 22 edior 22 sürekli maç yapıcak adam bulmak kolay deil ligin selameti açısndan aksamaması için bence 8 kişi 1.ligde olsun 2.ligde ise 8 veya üstüde olabilir
BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR.
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 19:55:57BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR. ultra lig b yi kaldiralim bence . davetli listesine göre oluşturulmayan liglerimizin neredeyse tümü yarida kaldi . birazdan ultra liglerimizi yeniden düzene sokup davetli listesini belirleyeceğim beyler . izlemede kalin
Alıntı yapılan: BALLACK - 29 Haziran 2007, 20:09:15Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 19:55:57BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR. ultra lig b yi kaldiralim bence . davetli listesine göre oluşturulmayan liglerimizin neredeyse tümü yarida kaldi . birazdan ultra liglerimizi yeniden düzene sokup davetli listesini belirleyeceğim beyler . izlemede kalin AGA YA ULTRA LIG B'DE OLSN KAYIT TOPIGI ACMIYALIM OZMN ONLARIDA SEN DAVET ET ;?
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 20:12:29Alıntı yapılan: BALLACK - 29 Haziran 2007, 20:09:15Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 19:55:57BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR. ultra lig b yi kaldiralim bence . davetli listesine göre oluşturulmayan liglerimizin neredeyse tümü yarida kaldi . birazdan ultra liglerimizi yeniden düzene sokup davetli listesini belirleyeceğim beyler . izlemede kalin AGA YA ULTRA LIG B'DE OLSN KAYIT TOPIGI ACMIYALIM OZMN ONLARIDA SEN DAVET ET ;? iki ligin birden yürümesi zor olur kardeşim . birinci ultra ligimiz bittiğinde ikincisini açariz hemen . bir çok kişinin turnuvamıza dahil olabilmesi için davetli listesini her turnuvada biraz yenilemeyi düşünüyorum
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 20:12:29Alıntı yapılan: BALLACK - 29 Haziran 2007, 20:09:15Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 19:55:57BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR. ultra lig b yi kaldiralim bence . davetli listesine göre oluşturulmayan liglerimizin neredeyse tümü yarida kaldi . birazdan ultra liglerimizi yeniden düzene sokup davetli listesini belirleyeceğim beyler . izlemede kalin AGA YA ULTRA LIG B'DE OLSN KAYIT TOPIGI ACMIYALIM OZMN ONLARIDA SEN DAVET ET ;? arkadaslar o zaman lig b icinde davetli listesi acalım..
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 29 Haziran 2007, 20:14:20Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 20:12:29Alıntı yapılan: BALLACK - 29 Haziran 2007, 20:09:15Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 29 Haziran 2007, 19:55:57BEYLER ULTRA LIG A ULTRA LIG B DİYE BOLUMLER ACTIM .ULTRA LİG A'DA HAMZA TARAFINDAN SECILCEK SİTENİN EN İYİ 12 FİFACISI YARIŞSIN.ULTRA LİG B'DE İSE KAYIT TOPIGI ACILSIN ORAYA KAYDINI YAPTIRAN ILK 12 KISI TURNUVAYA DAHIL OLSUN.LIG BITINCE SON SIRADAKI 3 KISI BIDAHAKI SEZON ULTRA LIG B'DE YARISSIN. ULTRA LIG B'DE ILK 3 SIRAYA GIRENLER ISE ULTRA LIG A'DA YARISMA ŞANSI KAZANSIN . ZEVKLI OLUR. ultra lig b yi kaldiralim bence . davetli listesine göre oluşturulmayan liglerimizin neredeyse tümü yarida kaldi . birazdan ultra liglerimizi yeniden düzene sokup davetli listesini belirleyeceğim beyler . izlemede kalin AGA YA ULTRA LIG B'DE OLSN KAYIT TOPIGI ACMIYALIM OZMN ONLARIDA SEN DAVET ET ;? arkadaslar o zaman lig b icinde davetli listesi acalım.. EET HAMZA HER SITENIN ULTRA LIGI A'B DIYE AYRILMIS ZATEN B LIGİDE YURUR MERAK ETME A YA KATILANLAR B YE KATILMICAKLAR ZATEN NEDEN YURUMESIN